Jump to content

[Sport] - ”E în sângele nostru”. Arman Karamyan a explicat unde s-a făcut diferența în Armenia - România


kenveloo-

Recommended Posts

Armenia a învins România cu 3-2 / Foto: Profimedia

Armenia este surpriza startului din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, reușind să obțină maximum de puncte din primele trei jocuri, 1-0 cu Liechtenstein, 2-0 cu Islanda și 3-2 cu România.

Arman Karamyan, fost internațional armean și jucător în Liga 1, la Rapid, Timișoara sau FCSB, a transmis că diferența la Erevan, în meciul cu România, s-a făcut în minutul 77, când, la 2-1 pentru ”tricolori”, George Pușcaș a fost eliminat, ceea ce le-a permis armenilor să domine și să marcheze de două ori.

Arman Karamyan, fost fotbalist în Liga 1, analiză după Armenia - România
”Am văzut meciul, sunt și bucuros, dar și supărat, am stat 16 ani în România, am copil născut acolo. Am văzut foști jucători care au vorbit, nu sunt de acord că Armenia a fost sub România.

Armenia a câștigat trei meciuri la rând, e o echipă serioasă, are șanse să prindă locul doi.

Dacă Pușcaș nu lua roșu, era greu ca Armenia să câștige, dar așa, prin răutate, care e în sângele nostru, am bătut. Noi, când intrăm în teren, suntem o echipă. Fără eliminarea lui Pușcaș, era greu să întoarcem”, a declarat Arman Karamyan, la Digi Sport Special.

Dintre fotbaliștii României, Arman Karamyan l-a remarcat pe Ianis Hagi, cel care, însă, nu a prins niciun minut în partida de la Erevan. De asemenea, fostul fotbalist a transmis că Mirel Rădoi ar trebui să continue pe banca primei reprezentative.

”Jucătorii României, cei care au fost la U21, trebuie să înțeleagă că e altceva acum, la echipa mare. Îmi place foarte mult Ianis, aseară nu a intrat deloc, am rămas surprins. Eu urmăresc și meciurile lui Rangers, aș vrea să-l vedem mereu în teren.

Mirel Rădoi trebuie să continue, nu poți să dai afară antrenorul după 1-2 înfrângeri, să iei totul de la zero iar”, a transmis Arman Karamyan.

51 de selecții are Arman Karamyan pentru prima reprezentativă a Armeniei
După trei etape disputate din preliminarii, naționala României este pe locul patru în Grupa J, cu nu mai puțin de șase puncte mai puțin decât liderul surpriză Armenia și cu trei puncte în spatele Macedoniei de Nord și Germaniei, aflate la egalitate pe pozițiile doi și trei.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines