Jump to content

[Sport] - "Stai în altă parte!" Sorin Cârțu, necruțător cu George Pușcaș


kenveloo-

Recommended Posts

George Pușcaș, eliminat direct în meciul Armenia - România / Foto: Profimedia

Sorin Cârțu, fostul mare jucător al Universității Craiova și al echipei naționale, a comentat în această dimineață, la emisiunea Digi Sport Matinal, eliminarea lui George Pușcaș pe finalul partidei Armenia - România 3-2, din etapa a treia a Grupei J a preliminariilor CM din Qatar.

Actualul președinte al Universității Craiova l-a criticat dur pe atacantul naționalei, care nu a gestionat cu lucididitate o fază simplă, petrecută departe de careul elevilor lui Mirel Rădoi.

Sorin Cârțu: "Du-te, mă, băiatule! Stai în altă parte!"
"Pușcaș e un jucător care nu jucase nimic pâna atunci! Aș fi vrut ca atitudinea aia a lui - excesul de zel care l-a avut deși avea un galben - aș fi vrut să o fi avut în fața porții.

Ești la echipa natională, aici trebuie să conjugi toate verbele: a vrea, a putea! Dacă nu... Du-te, mă, băiatule! Stai în altă parte!", a spus președintele Universității Craiova, duminică dimineața, la emisiunea Digi Sport Matinal.

Atacantul celor de la Reading, cu o evoluție modestă la Erevan, a intrat dur, cu talpa aproape de zona capului fundașului central Calisir iar arbitrul i-a arătat direct cartonașul roșu. Pușcaș avea deja un cartonaș galben, astfel că faultul care a dus la eliminare pare de neînțeles, mai ales că România se afla deja în avantaj iar faza s-a petrecut undeva la mijlocul terenului.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines