Jump to content

[Sport] - Barcelona a pus ochii pe un golgheter din Serie A! Clubul i-a setat prețul la 120 de milioane de euro


kenveloo-

Recommended Posts

Copa del Rey: FC Barcelona v Sevilla FC

Barcelona caută soluții pentru compartimentul ofensiv. Erling Haaland (20 de ani) este principala țintă a catalanilor, dar conducerea are și alți atacanți pe listă.

Romelu Lukaku (27 de ani) este și el în vizorul conducerii catalane. Acesta mai este și în atenția unor cluburi precum Chelsea și Real Madrid, dar belgianul nu ar fi tentat, momentan, să părăsească echipa lui Antonio Conte, notează AS.com, care citează Mundo Deportivo.

Lukaku este golgheterul lui Inter Milano, cu 26 de reușite și șapte assist-uri, și este cotat la 90 de milioane de euro de site-urile de specialitate.

74 de milioane de euro a plătit Inter pentru a-l transfera în vara anului 2019 de la Manchester United.

Inter i-a stabilit un preț uriaș lui Romelu Lukaku! Trei echipe de top, pe urmele belgianului
Corriere Dello Sport scrie, în ediția de vineri, că Inter va fi nevoită să vându unul sau chiar doi jucători de top pentru a acoperi pierderile din ultimul an, estimate la 130 - 140 de milioane de euro.

Romelu Lukaku nu ar fi unul dintre jucătorii de care Inter vrea să se despartă, astfel că formația lui Conte i-a setat un preț uriaș - 120 de milioane de euro. Italienii au plătit 74 de milioane lui Manchester United, în 2019, pentru a-l aduce pe vârful belgian.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines