Jump to content

[Sport] - ”Poate antrenorul o fi fost lovit”. Adrian Mutu, contestat vehement pentru o decizie luată la Euro U21: ”O nedreptate!”


kenveloo-

Recommended Posts

Adrian Mutu, selecționerul naționalei de tineret / Foto: Profimedia

Andrei Chindriș este jucător de bază la FC Botoșani și, chiar dacă a evoluat constant în preliminariile Euro U21, la turneul final selecționerul Adrian Mutu nu i-a acordat niciun minut.

Valeriu Iftime, patronul clubului din Botoșani, a transmis că ce i s-a întâmplat lui Andrei Chindriș în Ungaria a fost o ”nedreptate”, omul de afaceri considerând că stoperul ar fi meritat să joace în locul lui Denis Ciobotariu, titular în toate cele trei jocuri, deși nu evoluează constant la CFR Cluj.

Adrian Mutu, contestat vehement pentru o decizie luată la Euro U21
”M-a întrebat multă lume despre Chindriș, de ce nu a jucat deloc la Euro. Toți credeau că a fost accidentat și a fost luat de milă în Ungaria. Nu a fost lovit, el a fost foarte bine din punct de vedere fizic și mental. El nu a fost lovit, poate antrenorul o fi fost lovit.

Chindriș a jucat șapte meciuri în preliminarii, a dus greul calificării, era singurul care a jucat meci de meci în Liga 1. Ce s-a întâmplat în Ungaria a fost un lucru deplasat. Dar e treaba lui Mutu. 

Pașcanu a jucat, merita să fie titular. Dar Ciobotariu a fost titular într-o singură partidă din preliminarii. Nu doar că abia a prins lotul, dar nici măcar nu joacă la echipa de club. Asta e treaba lui Mutu, el face echipa, dar eu rămân cu impresia că s-a întâmplat o nedreptate”, a declarat Valeriu Iftime, potrivit Sport.ro.

La Campionatul European de Tineret, Adrian Mutu a mers pe același cuplu de stoperi, Denis Ciobotariu - Alexandru Pașcanu, în toate cele trei partide, 1-1 cu Olanda, 2-1 cu Ungaria și 0-0 cu Germania. Singura modificare realizată în centrul apărării a fost în finalul ultimului joc, când Alexandru Pașcanu a trebuit să fie schimbat, din cauza unei accidentări, locul său fiind luat de Radu Drăgușin.

Deși a încheiat turneul final fără înfrângere, cu 5 puncte, România nu a avansat în sferturile de finală, fiind devansată, la golaveraj, de Olanda și Germania.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines