Jump to content

[Hardware] Oficial – LG a parasit indrustia telefoanelor mobile


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

Oficial – LG a parasit indrustia telefoanelor mobile

 

  • O veste trista in lumea IT. LG, pana nu de mult unul dintre cei mai mari producatori de telefoane din lume, si-a anuntat oficial retragerea de pe piata telefoanelor mobile.
  • Compania nu va mai produce nici un telefon incepand cu data de 31 iulie 2021. Telefoanele actuale vor fi in continuare actualizate, deci nu va faceti griji.
  • Din pacate negocierile nu au fost cele mai bune si intr-un final LG a parasit complet piata. Initial au aparut zvonuri despre o posibila achizitie a diviziei LG Mobile de catre  Vingroup JSC din Taiwan, dar nu s-a concretizat nimic.

 

 

  • Ca fost posesor de telefon LG (modelul G2) pot spune ca imi pare nespus de rau. LG a avut tot timpul telefoane bune si au avut multe de oferit. Intr-o perioada au fost primii din piata care ofereau tehnologie de ultima generatie.
  • Sa nu uitam ca primul telefon cu ecran Full HD a fost LG G2. Tot ai au oferit primul telefon Quad Dac, primul telefoan cu ecran edge-to-edge, primul telefon cu butoanele pe spate si au colaborat cu Google pentru Nexus 4 si 5. Tin minte ca tot ei au avut primul telefon cu zoom audio. Cert este ca au oferit multe tehnologii si nu le-a fost deloc frica sa vina pe piata cu lucruri noi sau diferite.
  • Din pacate nu le-a mers asa bine…si uite unde s-a ajuns.          SURSA

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines