Jump to content

[Sport] - Bayern a mai pierdut un atacant înaintea duelului cu PSG! Fotbalistul care a dat gol României are coronavirus


kenveloo-

Recommended Posts

Romania v Germany - FIFA World Cup 2022 Qatar Qualifier

O nouă lovitură pentru Bayern Munchen înaintea meciului tur cu PSG din sferturile UEFA Champions League - după golgeterul Robert Lewandowski, deținătoarea trofeului nu se va putea baza nici pe înlocuitorul acestuia, Serge Gnabry.

Atacantul de 25 ani a acuzat dureri în gât înaintea antrenamentului oficial, iar apoi a fost depistat pozitiv cu coronavirus.  

Serge Gnabry a fost recent și la București, la meciul dintre România și Germania, scor 0-1, fiind chiar autorul golului victoriei.

În acest caz, Hansi Flick va fi nevoit să joace cu Choupo- Moting în atac, alături de Thomas Muller și Kingsley Coman. 

Bayern Munchen - PSG este în direct la Digi Sport 1, miercuri, de la ora 22.00.
Accidentarea lui Lewandowski îi dă planurile peste cap lui Flick: "Va fi o provocare!" Variantele antrenorului lui Bayern
Robert Lewandowski (32 de ani), unul dintre cei mai în formă fotbaliști ai momentului, s-a accidentat în partida Polonia - Andorra 3-0, din preliminariile CM 2022, și va lipsi aproximativ patru săptămâni. Astfel, atacantul a ratat derby-ul din Bundesliga cu RB Leipzig și va lipsi de la dubla din sferturile UCL, contra lui PSG.

În ciuda faptului că inițial s-a zvonit că Robert Lewandowski va avea nevoie de maximum 10 zile de recuperare, în urma unor controale amănunțite, Bayern Munchen a anunțat că golgheterul său va absenta de pe teren aproximativ o lună, după accidentarea de la ligamentele genunchiului drept.

Hansi Flick, antrenorul lui Bayern Munchen: "Îmi pare foarte rău pentru Lewandowski, trebuie să rezolvăm problema"
Hansi Flick, tehnicianul bavarezilor, va fi nevoit să găsească soluții în centrul ofensivei campioanei Europei la ambele manșe ale sfertului de finală din UEFA Champions League, reeditarea ultimului act din stagiunea precedentă, contra lui PSG.

"Există situații în care un antrenor trebuie să se descurce. Îmi pare foarte rău pentru el. Mi-aș fi dorit să mă pot baza pe întreg lotul de jucători. Acum trebuie să vedem cum putem rezolva problema. Avem fotbaliști care pot evolua pe acest post, este o provocare pentru noi și trebuie să o înfruntăm", a declarat Hansi Flick, antrenorul lui Bayern Munchen, potrivit L’Equipe.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines