Jump to content

[Sport] - ”E iz de Paszkany și Mureșan!”. Reacția fostului conducător de la CFR Cluj, după aluziile lui Gigi Mulțescu


kenveloo-

Recommended Posts

FOTBAL: CFR CLUJ - CONFERINTA DE PRESA PREZENTARE EDI IORDANESCU

Dinamo a fost învinsă cu 0-1 de CFR Cluj, meci la finalul căruia Gigi Mulțescu a acuzat arbitrajul lui Marcel Bîrsan, cel care i-a eliminat pe Paul Anton și Florin Bejan, în prima repriză.

La interviurile de după joc, antrenorul dinamovist a făcut chiar o aluzie la o perioadă în care CFR Cluj, cu Arpad Paszkany și Iuliu Mureșan în conducere, ar fi fost avantajată constant de arbitri. Acum, a doua zi, a venit răspunsul lui Iuliu Mureșan.

Iuliu Mureșan, reacție după aluziile făcute de Gigi Mulțescu la finalul meciului CFR Cluj - Dinamo 
”M-a distrat declarația foarte tare. Era un compliment. Vă spun foarte sincer, noi niciodată n-am avut rezolvări cu arbitrii, chiar am fost de multe ori dezavantajați. Influență la FRF au cei care sunt mai aproape de Federație, care stau pe acolo la o cafea.

Eu îl respect pe domnul Mulțescu, atât ca om, cât și ca antrenor, chiar dacă nu a câștigat prea multe trofee, dar a salvat multe echipe, chiar e un antrenor foarte bun. E o legendă asta că noi am fi influențat arbitrii”, a declarat Iuliu Mureșan, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

Fostul președinte al clubului ardelean a transmis că, deși prestația echipei a fost sub așteptări în ultimele două runde, 0-3 cu FCSB și 1-0 cu Dinamo, CFR Cluj are șanse importante să câștige campionatul, însă doar dacă jocul va crește.

”CFR nu poate lua titlu cu jocul ăsta, din meciul cu Dinamo, dar poate lua titlu, e o diferență. Ceva s-a întâmplat cu FCSB și cu Dinamo, dar își vor reveni”, a transmis Iuliu Mureșan.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines