Jump to content

[Hardware] Razer a reciclat plastic din ocean pentru a realiza o colectie vestimentara


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

RAZER.jpg?quality=100&strip=all&ssl=1

Razer, cunoscuti pentru mousi si tastaturi de buna calitate, a reciclat plastic aruncat in ocean pentru a realiza o colectie vestimantara in editie limitata.

 

Colecția vestimentară Kanagawa Wave, produsa in cantitate limitata folosind materiale plastice colectate din mari si oceane, care apoi au fost reciclate, este un semnal de alarma tras de Razer. Articolele vestimentare nu sunt un domeniu nou pentru Razer si nu o sa vedem blugi sau tricouri by Razer.

 

 

Acestea au fost proiectate pentru a atrage atentia asupra problemeli poluarii cu plastic a apelor, veniturile fiind folosite pentru a finanta eforturile de a reduce poluarea si a sprijini flora si fauna oceanelor.

 

 

Colecția vestimentară Kanagawa Wave este a doua inițiativă majoră Razer în ceea ce privește mediul înconjurător, sub egida campaniei mai largi #GoGreenWithRazer. Prima inițiativă de acest gen a fost campania de conservare a copacilor, Conservation Program, care s-a bucurat de un succes enorm. Simbolul acestei prime acțiuni a fost mascota Razer, Sneki Snek, care a contribuit la depășirea țintei esențiale de salvare a 100.000 de arbori, noul scop fiind conservarea a 1.000.000 de arbori.

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines