Jump to content

[Hardware] XPG anunta ultrabook-ul de gaming Xenia Xe


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

XPG-XENIA-Xe_new.png?quality=100&strip=a

XPG a anuntat astazi ultrabook-ul Xenia, un model de gaming realizat in colaborare cu Intel ce dispune de certificare EVO. Produsul este premium fiind realizat din materiale de buna calitate.

 

 

Ultrabook-ul masoara 14.9mm, cantareste 1.65kg, este realizat din aluminiu anodizat CNC si la interior regasim o platforma puternica de la Intel.

 

 

Procesul este Intel i5-1135G7 sau i7-1165G7, grafica Iris Xe, display IPS Full HD 15.6 inch, SSD XPG PCIe Gen4 M.2 super rapid.

 

„Suntem foarte incantati sa anuntam XPG XENIA Xe in comunitatea noastra de gaming deoarece ne pastram angajamentul de a oferi produse premium si de inalta calitate. XPG XENIA Xe este un exemplu important pentru publicul nostru de a avea acces la cea mai buna tehnologie oferita de Intel”, a declarat Alex Yin, Chief Gaming Officer si General Manager la XPG. „Acest sistem este conceput pentru utilizatorii care isi doresc un dispozitiv versatil, potrivit pentru orice stil de viata, cu o constructie solida si care poate atrage atentia prin designul sau elegant si simplu, oferind in acelasi timp suficienta putere pentru orice tip de utilizare zilnica, inclusiv jocuri in miscare sau creare de continut.”

 

 

Xenia mai ofera o memorie RAM rapida la 4266MHz, autonomie de pana la 16 ore, Wi-Fi 6, ecran tactil, Thunderbolt 4, camera web IR, difuzoare Hi-Fi si incarcare rapida a bateriei.

 

Disponibilitatea XPG XENIA Xe poate varia in functie de regiune.

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines