Jump to content

[Sport] - Nedelcearu și colegii săi au obținut un succes uriaș în Grecia, după ce patronul le-a spus: "Idioților! Vă dau afară"


kenveloo-

Recommended Posts

122000950_4738025046238936_513276708588421730_o

AEK Atena a învins Aris Salonic, scor 3-1, într-un meci în care românii Ionuț Nedelcearu și Cristi Ganea au fost adversari.

AEK Atena s-a trezit după patru eșecuri la rând în Grecia și o intervenție dură din partea suporterilor. Într-un meci crucial pentru locul 2, Nedelcearu și colegii săi s-au ridicat la cel mai înalt nivel. Și patronul de la AEK a avut cuvinte grele la adresa jucătorilor.

Tankovic a deschi scorul în minutul 12, din penalty. Vasilantonopoulos a majorat avantajul oaspeților, în minutul 28. Ansarifard a marcat pentru 3-0 în minutul 37, când a transformat o altă lovitură de la 11 metri. Mancini a înscris golul de onoare pentru Aris.

Nedelcearu l-a învins pe Ganea în Grecia
Cristi Ganea a intrat în minutul 70 la gazde, în locul lui Sundgren, iar Nedelcearu a fost integralist la AEK Atena.

În urma acestui succes, AEK s-a apropiat la trei puncte de Aris, ocupanta locului 2, cu 54 de puncte. AEK are 51 de puncte, dar poate fi depășită în clasament de PAOK, care înfruntă Asteras în această seară.

În etapa următoare, AEK va înfrunta Asteras, iar Aris merge pe terenul lui Panathinaikos, echipa antrenată de Ladislau Boloni.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines