Jump to content

[Sport] - Răzvan Marin, lăudat de italieni după evoluția contra Interului: ”Prezența lui la mijloc a fost esențială”


kenveloo-

Recommended Posts

Cagliari Calcio v Atalanta BC - Serie A

Răzvan Marin a fost printre jucătorii lăudați de presa italiană, chiar dacă echipa sa, Cagliari, a pierdut la limită, 0-1, pe terenul liderului Inter. 

Nerazzurii au ajuns la 11 victorii la rând în Serie A, dar s-au chinuit în disputa cu sarzii, la care Răzvan Marin a fost titular și integralist. 

Iar mijlocașul român nu a uitat că a fost pe lista lui Inter atunci când devenise liderul lui Standard Liege, dar și după transferul la Ajax.

”Răzvan Marin a făcut legea la mijlocul terenului, a schimbat mereu poziția cu Nainggolan la turnul de control. A făcut și munca de jos, dar prezența sa în centrul terenului a fost esențială”, au scris cei de la tuttomercatoweb.com.

Răzvan Marin: ”Mă înțeleg excelent cu Radja Nainggolan”
Iar Gazzetta dello Sport a remarcat că ”Antonio Conte a riscat mult aliniind o linie de mijloc fără forță în fața mușchilor încordați de Răzvan Marin, Nainggolan și Duncan”.

Răzvan Marin a fost întrebat și despre cum se înțelege cu Radja Nainggolan, belgianul care fost vedetă la Roma și Inter.

“Cu Radja vorbesc nonstop, mă descurc în franceză și așa mă fac înțeles. El este un jucător cu mare experiență, a evoluat la cel mai înalt nivel. Și îmi dă mereu sfaturi, și la vestiar și pe teren”, a spus mijlocașul ”tricolorilor”.

 

sursa: digisport.ro

  • Like 1

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines