Jump to content

[Sport] - Dramă în fotbalul englez! Un fotbalist a fost găsit spânzurat în camera sa de hotel


kenveloo-

Recommended Posts

Lee Collins Tributes - Huish Park

Lee Collins (32 de ani), căpitanul lui Yeovil Town, echipă din liga a cincea engleză, a decedat. Surse din anchetă au confirmat că fotbalistul a fost găsit spânzurat în camera sa de hotel.

Jucătorii și staff-ul celor de la Yeovil Town s-au îngrijorat după ce Lee Collins nu a asistat la antrenamentul echipei. Trupul neînsuflețit al căpitanului de pe Huish Park a fost descoperit în camera sa de hotel. La câteva zile după decesul fotbalistului, procurorul care se ocupă de caz a confirmat faptul că fundașul s-a spânzurat.

Lee Collins a început fotbalul la Wolverhampton și a mai trecut de-a lungul carierei pe la Hereford, Port Vale, Barnsley, Shrewsbury, Northampton, Mansfield și Forrest Green.

Un fost coechipier al lui Collins a declarat că: "Era sufletul vestiarului. Sunt absolut devastat și toate gândurile mele merg către familia și prietenii lui Lee", a spus Tom Pope, conform aceleiași surse.

  • 8 meciuri de campionat a bifat în acest sezon Lee Collins
  • 465 de jocuri, 8 goluri și 11 assist-uri a adunat Collins

 

sursa: digisport.ro

  • Like 1

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines