Jump to content

[Hardware] Huawei a lansat un sistem Mesh foarte interesant


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

HUAWEI-WiFi-Mesh.jpeg?quality=100&strip=

Stim ca Huawei are echipamente de retelistica bune si probabil este domeniul pe care il stapanesc cel mai bine. Astazi au lansat in Romania un sistem de tip Mesh la un pret foarte atragator.

 

Sistemul poate fi utilat cu doua sau trei cuburi, asigurand conexiuni Wi-Fi fluide pe suprafete de peste 300 metri patrati, fiecare dintre ele acoperind aproximativ 120 metri patrati.

 

 

La interior este un procesor Gigahome quad core la 1.4GHz, ofera trei benzi pentru acoperire in intreaga casa la viteze de peste 2200Mbps. Datorită tehnologiei Huawei Share, permite accesul la internet doar prin NFC si acord admin, printr-o simpla atingere a routerului cu telefonul, eliminând necesitatea introducerii unei parole. De asemenea, sistemul mai include si algoritmul de securitate Huawei HomeSec, ce previne orice acces neautorizat in retea.

 

Fiecare cub ofera trei benzi, 2.4GHz, 5GHz frecventa joasa si 5GHz frecventa inalta, cu viteze combinate de pana la 2200Mbps. Daca este necesar, cele doua benzi separate de 5 GHz pot fi utilizate pentru conectarea la doua routere in scopuri de rețea, iar reteaua poate fi comutata automat la 2,4 GHz cu raza lunga de actiune, asigurand o rețea WiFi mai rapida si mai sigura.

 

 

Fiecare cub mesh are 6 amplificatoare si receptoare de semnal independente de mare putere, iar chipsetul Gigahome optimizeaza calitatea semnalului. Iar cu ajutorul codului LDPC de corectie a erorilor, routerele au o performanta anti-interferenta superioara.

 

 

Procesorul Gigahome are o putere de calcul de pana la 12880 DMIPS, o memorie de 256MB si garanteaza o conexiune stabila a dispozitivelor inteligente din casa.

 

 

Pentru gestionarea WiFi-ului este necesară descărcarea aplicației HUAWEI AI Life. Prin intermediul acesteia, poate fi schimbat modul WiFi, se pot seta limite de viteză, pot fi permise conexiuni pentru oaspeți, se pot seta limite de timp WiFi sau se poate întrerupe conectivitatea pe dispozitivele copiilor.

 

 

Mesh-ul costa 899 lei

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines