Jump to content

[Sport] - "Anul ăsta n-o mai salvează nimeni pe Dinamo!" Un fost campion din Ștefan cel Mare preconizează dezastrul "câinilor"


kenveloo-

Recommended Posts

Ante Puljic, Paul Anton, Ricardo Grigore și Vlad Achim, într-un meci Dinamo - FC Argeș / Foto: Sport Pictures

Dinamo a fost umilită pe teren propriu de Academica Clinceni, 1-3, în ultima rundă a sezonului regulat, și va începe play-out-ul de pe poziția a 14-a. Lucian Goian (38 de ani), fostul fundaș central al "câinilor", nu-i dă nicio șansă fostei sale echipe în lupta pentru evitarea retrogradării.

Poli Iași s-a impus la limită, 1-0 în fața celor de la Hermannstadt, și s-a apropiat la doar două puncte de Dinamo. Revitalizarea grupării din Copou nu este de bun augur pentru alb-roșii, susține Lucian Goian. Fostul campion în sezonul 2006/2007 cu trupa din Ștefan cel Mare consideră că Dinamo este condamnată la retrogradare în acest sezon.

Lucian Goian: "Anul ăsta n-o mai salvează nimeni pe Dinamo!"
"Acum două etape nu le dădea nimeni şanse, dar revenirea lui Nicolo Napoli a adus un plus. Au reuşit două victorii consecutive, o gură mare de oxigen. Acum s-a mai echilibrat situaţia şi în subsolul clasamentului. Toate echipele au şanse egale după acest rezultat.

Această victorie nu le pică celor de la Dinamo. Îşi doreau o echipă aproape retrogradată, aşa cum era Iaşiul. Situaţia lui Dinamo devine dramatică. Dacă ne uităm la ce se întâmplă la club, cu părere de rău o spun, anul ăsta n-o mai salvează nimeni pe Dinamo. Dacă anul trecut s-au salvat cum s-au salvat...", a declarat Lucian Goian, pentru looksport.ro.

Dinamo a încheiat sezonul regulat pe locul 14, cu 27 de puncte, două peste Poli Iași și unul mai mult decât Hermannstadt. În această stagiune, ocupantele locurilor 15 și 16 din Liga 1 vor retrograda direct în eșalonul secund, în timp ce echipele clasate pe 13 și 14 vor disputa un baraj de promovare/retrogradare cu formațiile care vor ocupa pozițiile 3 și 4 în Liga 2.

  • 3 trofee a cucerit Lucian Goian cu Dinamo - Titlul, Cupa și Supercupa României
  • 12 selecții a adunat fundașul central la reprezentativa României U21
  • 89 de meciuri, 2 goluri și 5 assist-uri sunt cifrele lui Lucian Goian la Dinamo

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines