Jump to content

The New York Times, reacție categorică după meciul Halep - Williams: "A expediat-o și a răzbunat rușinea din 2019"


EVERLAST

Recommended Posts

Simona Halep a fost eliminată de Serena Williams în sferturile Australian Open, scor 3-6, 3-6, iar publicația The New York Times a lăudat prestația numărului 10 mondial.

Quote

simona-serena5

Jurnaliștii americani spun că Williams a avut pe retină înfrângerea suferită în finala Wimbledon din 2019, când Halep a învins-o categoric, scor 6-2, 6-2: "Williams a expediat-o pe Simona Halep și a răzbunat înfrangerea rușinoasă din întâlnirea precedentă. Ce urmează? O semifinală de vis cu Osaka.

The New York Times, reacție categorică după meciul Halep - Williams: "A expediat-o și a răzbunat rușinea din 2019"

Serena Williams nu a lăsat-o pe Simona Halep să o oprească, din nou, din drumul spre trofeul de Grand Slam cu numărul 24. Vara anului 2019 pare atât de îndepărtată, însă Williams nu a uitat cum a reușit atunci să câștige doar patru game-uri contra Simonei Halep, la All-England Club", notează The New York Times.

Florin Segărceanu a remarcat momentele care au făcut diferența între Serena Williams și Simona Halep

”Simona a ripostat bine, a intrat bine în joc, au fost niște schimburi extraordinare. Din păcate, s-a dezechilibrat jocul după mijlocul primului set. Simona a făcut un pas în spate. Nu știu de ce, poate a simțit că nu a putut sa facă față ritmului și loviturilor Serenei.

Dacă se desprindea la 3-1, în setul doi, era altceva. A fost un meci de foarte bună calitate. Simona a arătat resemnată pe final, iar Serena, la nivel extraordinar. A jucat la fel ca acum 5-6 ani, când era în top”, a declarat Florin Segărceanu, la emisiunea Liga Digi Sport.

La conferința de presă de după meci, Simona Halep a recunoscut că serviciul a reprezentat cea mai mare problemă din jocul său, fapt remarcat și de Florin Segărceanu, care a transmis că este aproape imposibil să trece de Serena Williams cu un serviciu al doilea slab în intensitate și forță.

”Tactica Serenei s-a văzut clar. A profitat pe serviciul al doilea. Dacă nu poți să o contracarezi cu un serviciu al doilea mai competitiv, te copleșește. În momentul în care servești cu 120-130 de kilometri pe oră împotriva Serenei, n-ai nicio șansă. Cred că aici a avut o problemă Simona”, a transmis Florin Segărceanu.

După eliminarea de la Australian Open, pentru Simona Halep urmează o pauză de două săptămâni, înaintea turneului de la Qatar, programat între 1 și 6 martie.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines