Jump to content

[Știre] - Este atât de mare că nu te poți juca pe el: de ce a creat un Nintendo Switch gigantic


ICSDE

Recommended Posts

Titlu Știre :                                                       Este atât de mare că nu te poți juca pe el: de ce a creat un Nintendo Switch gigantic           

                                                   <span class='highlight-word'>VIDEO</span> Este atât de mare că nu te poți juca pe el: de ce a creat un Nintendo Switch gigantic

ȘtireUn pasionat de tehnologie cu foarte mult timp liber a creat o consolă Nintendo Switch de dimensiuni fantastice. Întreaga creație este atât de mare, încât a devenit aproape inutilizabilă.

Dacă nu te-ai jucat vreodată pe Nintendo Switch, merită să te gândești la cea mai recentă consolă a japonezilor ca la un PSP sau PS Vita un pic mai mare. La bază, consola este portabilă, dar o poți conecta cu ușurință la televizor, moment în care, cele două controllere laterale pot fi îmbinate într-un tot unitar.

Ideea din spatele Nintendo Switch a fost de a crea o consolă la fel de utilă acasă, cât și în deplasare. YouTuber-ul Michael Pick a creat o iterație a consolei care nu mai poate fi luată în deplasare din cauza dimensiunii gigantice. Partea bună este însă că arată totuși în continuare precum un Switch pe care îl știi.

Dispozitivul din imaginea de mai sus este de 650 de ori mai mare decât un Nintendo Switch, iar creatorul lui susține că este mare Switch care și funcționează în totalitate. Are o înălțime de 30 de inci sau 76,2 centimetri și o lungime de 70 de inci sau 177,8 centimetri. Ca să-l folosești, trebuie să ai mâinile foarte lungi, pe lângă faptul că vei sta cu ochii foarte aproape de un ecran deloc mic. Greutate totală a proiectului este de 29,5 kilograme.

Acest Nintendo Switch cât se poate de original este, în practică, un fel de carcasă pentru un LED TV cu o rezoluție nativă 4K ce maschează și se conectează la consola efectivă. Butoanele și joystick-ul au fost imprimate 3D pentru a simula experiența originală cu un grad sporit de veridicitate. Când apeși pe unul dintre butoanele de pe lângă Switch-ul gigantic, acestea comunică cu butoanele un controller original de Switch.

Scopul jucăriei gigantice a fost la început de a evita să-l mai piardă vreodată. Dincolo de acest detaliu, a decis să-și doneze gadgetul Spitalului Pedriatic St. Jude.

 

Sursă:Sursă

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines