Jump to content

Gigi Becali a dat de pământ cu Tănase, Coman și Moruțan: "Nu ești Messi!"


EVERLAST

Recommended Posts

FCSB a pierdut ultimele trei jocuri din Liga 1, iar Gigi Becali i-a criticat public pe Florin Tănase, Florinel Coman și Olimpiu Moruțan.

După 0-1 cu Academica Clinceni, 0-1 cu Dinamo (Cupă) și 0-1 cu Hermannstadt, Gigi Becali și-a criticat vedetele din atac: "Nu sunt supărat pe jocul echipei. Sunt pe locul 1 și trebuia să avem șase puncte avans față de CFR Cluj, șase puncte pe care hoțul de Kovacs mi le-a luat. Eu așa calculez, spun că suntem cu șase puncte peste CFR. Dacă jocul echipei nu merge, se întâmplă din cauza a trei jucători.

Quote

FOTBAL:FCSB-ASTRA GIURGIU, PLAY OFF LIGA 1 BETANO (28.04.2019)

Coman, Moruțan și Tănase vor să fie vedete, să dribleze. Dacă noi jucăm combinativ, nu ne stă nimeni în cale. Nu le stă nimeni în cale, numai că pe Moruțan l-am lăudat și a zis că e Messi. Nu ești Messi! Coman se vede Neymar, vrea să îi dribleze pe toți, deși are posibilitate să paseze. Și Tănase la fel, vrea să dribleze", a spus Gigi Becali, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Florinel Coman, în criză de inspirație

”Florinel Coman e nervos pentru că nu reușește să își facă jocul, să marcheze, probabil e o stare de frustrare. Am discutat cu el, i-am spus că trebuie să își vadă de joc. Uneori trebuie să joace mai simplu și, încet-încet, să își intre în ritm.

Trebuie să avem continuitate în evoluții și rezultate, ceea ce n-am avut în ultimele meciuri. Așa, nu putem emite pretenții, trebuie să ne gândim bine la ce avem de făcut”, a declarat Toni Petrea.

Florinel Coman a ratat aproape în întregime prima parte a campionatului, din cauza accidentării suferite în partida cu Backa Topola din turul doi preliminar al Europa League, dar, în momentul revenirii, a arătat un nivel bun de joc, reușind chiar să marcheze la chiar primul meci jucat după acea pauză de aproape trei luni, cu UTA.

Golul din poarta arădenilor a rămas, însă, singurul reușit de Florinel Coman în acest campion, de atunci urmând o serie ”neagră” de 12 meciuri consecutive fără gol înscris.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines