Jump to content

Budescu l-a sunat pe Gigi Becali înaintea transferului la arabi! Sfatul patronului FCSB: ”Costică, du-te, tată, și ia banii”


EVERLAST

Recommended Posts

Constantin Budescu este unul dintre preferații lui Gigi Becali, dar a ales să plece în această iarnă, când a fost dorit și de FCSB, în Arabia Saudită, la Damac.

Quote

Constantin Budescu

Gigi Becali a dezvăluit că a discutat cu mijlocașul chiar înaintea semnării contractului cu gruparea saudită, când l-a sfătuit chiar să meargă la Damac, pentru a profita de generozitatea arabilor.

Dialogul purtat de Gigi Becali cu Budescu, înaintea plecării mijlocașului la Damac

”Budescu m-a întrebat ce să facă, cu două ore înainte să semneze. Eu i-am zis 'Băi, Costică, du-te, tată, și ia-le banii și vii din vară la mine'!”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

În același timp, Gigi Becali a transmis încă o dată că îl vrea pe Constantin Budescu la FCSB, iar momentul reluării colaborării ar putea fi chiar la finalul acestui sezon.

”Eu am înțeles că până în vară stă, dar nu știu ce clauze are pe acolo. Nu aveam nevoie de Budescu acum, din vară avem nevoie, pentru cupele europene”, a transmis Gigi Becali.

Constantin Budescu a mai evoluat la FCSB în sezonul 2017 - 2018 și a avut evoluții solide, care i-au și adus primul transfer în Arabia Saudită, la Al Shabab, club care i-a și achitat lui Gigi Becali 2.500.000 de euro.

Mijlocașul ofensiv, ajuns la 31 de ani, a evoluat în 37 de partide pentru FCSB, reușind 13 goluri și 12 assist-uri.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines