Jump to content

[Sport] - Robert Lewandowski nu se gândește la retragere! Până la ce vârstă și-a propus să joace atacantul lui Bayern Munchen


kenveloo-

Recommended Posts

robert-lewandowski-2

Robert Lewandowski (32 de ani), unul dintre cei mai prolifici atacanți ai planetei în ultimele sezoane, este sub contract cu Bayern Munchen până în 2023, însă polonezul a anunțat că își dorește să evolueze la cel mai înalt nivel cel puțin până când va împlini 37 de ani.

Accidentat la finalul lunii martie în meciul Polonia - Andorra, din preliminariile CM 2022, Robert Lewandowski va reveni foarte probabil pe teren sâmbătă, în partida din Bundesliga pe care Bayern Munchen o va susține în compania lui Mainz și în urma căreia poate deveni matematic campioană.

Atacantul polonez, autor a nu mai puțin de 42 de goluri în acest sezon, a dezvăluit că nu se gândește la retragere și vrea să încânte iubitorii fotbalului încă cel puțin cinci ani.

Robert Lewandowski, atacantul lui Bayern Munchen: "Vreau să mai joc încă cel puțin cinci sezoane"
"Nu m-am gândit ce se va întâmpla peste trei sau patru ani. Dar vreau să mai joc încă cel puțin cinci sezoane. Poate mai mult dacă voi putea. În acest moment sunt la Munchen, fac parte din cea mai bună echipă din lume, mă distrez alături de coechipierii mei și mă simt foarte bine.

Vreau să joc la cel mai înalt nivel pentru o perioadă lungă de timp. Contractul meu cu Bayern mai este valabil încă doi ani", a declarat Robert Lewandowski, citat de goal.com.

La vârsta la care alți fotbaliști se gândesc la retragere, Robert Lewandowski se află într-o formă fizică de invidiat. Succesul a fost garantat de o decizie radicală pe care a luat-o fotbalistul la inițiativa soției sale, Anna Lewandowska.

"Este un băiat care vrea să se perfecționeze ca jucător și, prin urmare, urmează o dietă specială, dată de soţia sa care este o nutriționistă foarte cunoscută în Polonia. Robert chiar mi-a spus că momentul de cotitură din cariera sa a fost când a schimbat radical ceea ce mânca”, a povestit Thiago Cionek, bun prieten al lui Lewandowski.

60 de milioane de euro este cota de piață a lui Robert Lewandowski, potrivit Transfermarkt
325 de meciuri, 288 de goluri și 64 de assist-uri sunt cifrele lui Lewandowski la Bayern Munchen
23 de trofee a cucerit polonezul (15 cu Bayern Munchen).

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines