Jump to content

[Știre] - Adevăratul R2-D2 din Star Wars, confirmat de Lego: are peste 2000 de piese


ICSDE

Recommended Posts

Titlu Știre :                                       Adevăratul R2-D2 din Star Wars, confirmat de Lego: are peste 2000 de piese       

                                          Adevăratul R2-D2 din Star Wars, confirmat de Lego: are peste 2000 de piese     

 

ȘtireDacă nu ți-a fost servit suficient conținut Star Wars în ultimul an, Lego vrea să te ajute cu o creație care, în mod surprinzător, nu este încă o manifestare de Baby Yoda în format fizic. În schimb, vorbim de bătrânul R2-D2 pe care l-ai văzut în franciza originală.

Departe de a fi primul R2-D2 pe care îl poți vedea în magazine, nici măcar de la Lego, acesta va fi cel mai mare creat vreodată. Va avea peste 2000 de piese pe care le poți pune laolaltă cu foarte mare răbdare. Acesta va ajunge în magazine pe data de 1 mai și, pe lângă faptul că este un produs certificat Disney și Star Wars Studios, are scopul de a comemora 50 de ani de Lucasfilm. E drăguț și faptul că ar trebui să-l poți avea înainte de 4 mai, ziua internațională a Star Wars, May 4th.

Ca să ai un scurt istoric legat de momentul în care Lego a început să realizeze creații Star Wars, ai în vedere că franciza a fost licențiată de producătorul de jucării în 1999. Întregul univers Lucasfilm a fost licențiat în 2008. Din acest motiv, găsești seturi Lego pentru fiecare dintre nouă filme din seria ajunsă în cinematografe. În același timp, The Mandalorian și animația Star Wars: The Clone Wars a inspirat de asemenea o serie de creații plasticoase pe care le poți asambla.

Dacă ai mult timp liber și ești un fan înrăit al universului Star Wars, poți investi în cel mai ambițios set Lego ancorat în clasica franciză. O iterație a fabuloasei nave Death Star se găsește cu peste 4000 de piese.

Revenind însă la noua jucărie, numele complet al acesteia va fi LEGO Star Wars R2-D2 și va avea un preț de 200 de dolari, în teorie. În funcție de disponibilitate, valoarea lui s-ar putea să explodeze, cum de altfel figurează deja cu 500 de euro la diverși vânzători de pe Amazon.

      r2d2 lego

Sursă:Sursă

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines