Jump to content

[Hardware] Smartphone-urile vivo sunt acum disponibile în România


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

Începând cu data de 28 Aprilie 2021, smartphone-urile vivo sunt disponibile pentru achiziție în România online, pe platforma și în showroomurile eMAG din țară. De asemenea, serviciile de mentenanță și reparații vor fi realizate la nivel local, prin parteneriatul cu 2 centre de service – ESD și Decebal.

vivo-y20s.png?w=511&h=340&quality=100&st

vivo-Y70.jpg?w=231&h=154&quality=100&strvivo-Y11s.jpg?w=231&h=182&quality=100&st

 

vivo este al cincilea producător de smartphone-uri la nivel global, prezent în peste 40 de țări în Europa și regiunea Asia-Pacific, cu peste 400 de milioane de utilizatori din întreaga lume. Erik Zhu, președinte vivo România, a declarat despre eveniment:

 

 

'' Suntem încântați să lansăm oficial produsele vivo pe piața din România prin parteneriatul cu eMAG, un distribuitor local consacrat și de încredere pentru publicul român. Ne-am angajat să aducem împreună experiențe de calitate clienților noștri și suntem încrezători că acesta va fi începutul unei colaborări de succes pentru ambele părți.

 

Piața din România este o piață europeană matură, cu un important potențial tehnologic și sperăm să avem același răspuns îmbucurător din partea consumatorilor români, ca cel primit din partea clienților din primele șase piețe europene pe care suntem prezenți din toamna anului trecut. ,,

 

Cel mai performant model este Y70, un smartphone mid-range excelent, cu un design deosebit și specificații excelente, iar prețului recomandat de vânzare este de 1199 RON și vine la pachet cu un cadou – un smartwatch (care separat costă 227 RON). Review-ul nostru pentru acest telefon a fost publicat deja și poate fi consultat aici. Următoarele două telefoane sunt Y20s și vivo Y11s au prețurile de vânzare de 999 RON și respectiv 599 RON și oferă cadou o brățară de fitness (al cărui preț separat este de 99 RON). Ofertele sunt valabile în perioada 28 aprilie 2021 – 11 mai 2021.

 

 SURSA

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines