Jump to content

Andrei Burcă, fotbalistul pe care Gigi Becali îl vrea la FCSB? ”Campion mondial la transferuri proaste!”


EVERLAST

Recommended Posts

Gigi Becali (62 de ani) plănuiește deja campania de achiziții din vara viitoare.

Quote

gigi1

Finanțatorul celor de la FCSB nu a dat nume, în afara lui Constantin Budescu, plecat între timp la FC Damac, dar a precizat că este vorba despre un fotbalist din Liga 1, pe care l-a mai vrut și care ”a ajuns la o rivală”.

Puse cap la cap toate elementele acestui puzzle ar ieși imaginea lui Andrei Burcă (27 de ani), fundașul central al celor de la CFR Cluj. Roș-albaștrii stau bine de la mijloc în sus, au multe soluții acolo, dar marea problemă rămâne cea a fundașilor centrali.

Gigi Becali criticat deja deși nu l-a transferat pe Andrei Burcă la FCSB

Inclusiv MM Stoica, a spus, în exclusivitate la Digi Sport că sunt în continuare în căutări de soluții pentru acel post.

Chestionat dacă i se pare realizabil un astfel de transfer, Andrei Burcă la FCSB, Valeriu Iftime, finanțatorul botoșănenilor a oferit o reacție total surprinzătoare.

"La câte greșeli face domnul Becali, dacă îl mai ia și pe Burcă, devine campion mondial la transferuri proaste. Ce să facă cu Burcă, să taie lemne?

El e un fotbalist cu mijloace rudimentare pentru un fotbal modern. Bine, cine îi dă vreodată sfaturi lui Becali? În afară de Doamne Doamne, că îl iubește", a declarat Valeriu Iftime, la AS.ro.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines