Jump to content

Ce a postat Alexis Ohanian după ce Serena Williams a fost spulberată de Naomi Osaka în semifinalele Australian Open


EVERLAST

Recommended Posts

Naomi Osaka s-a impus categoric în fața Serenei Williams, scor 6-3, 6-4, în semifinalele Australian Open. După meci, soțul Serenei, Alexis Ohanian, a felicitat-o pe niponă.

Quote

profimedia-0591710944

Serena Williams nu s-a ridicat la cel mai înalt nivel și în semifinala cu Naomi Osaka, după demonstrația de forță din duelul cu Simona Halep. După eliminarea soției sale de la Australian Open, Alexis Ohanian a postat un mesaj fair-play pe Twitter: "Bun meci, Naomi Osaka", a fost mesajul simplu postat de Ohanian.

Alexis Ohanian l-a jignit pe Ion Țiriac după victoria Serenei Williams contra Simonei Halep

Alexis Ohanian a dat naștere unui scandal uriaș după victoria Serenei Williams în fața Simonei Halep, printr-o postare pe Twitter. După calificarea soției sale în semifinalele Australian Open, Ohanian a scris: "E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac".

Gestul său a făcut ca multă lume să uite de prestația impresionantă a Serenei Williams. În replică, familia Țiriac a emis un comunicat.

De unde a pornit conflictul dintre Ion Ţiriac şi Alexis Ohanian

Ion Țiriac (81 de ani), președintele Federației Române de Tenis, a făcut o afirmaţie care a stârnit controverse în lumea sportului.

"Dacă Serena ar avea puțină decență, s-ar retrage!", a spus omul de afaceri român, iar soţul campioanei din SUA, Alexis Ohanian, a reacţionat imediat.

"E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac", a scris pe Twitter Alexis Ohanian, la începutul acestui an.

Ulterior, antreprenorul de 37 de ani a mai postat un mesaj pe reţelele sociale, care s-a dorit a fi umilitor la adresa lui Ion Ţiriac. 

"A trebuit să-l caut pe Goolge...se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (n.r. cuvânt reprezentat de două emoticoane)", a mai postat Ohanian.

Ultimul Australian Open pentru Serena Williams?

La conferinţa de presă, serena Williams a fost întrebată dacă modul special în care a salutat publicul, mult mai lung decât de obicei, înseamnă ceva special, un fel de adio pentru Melbourne. „Nu știu. Când o să fie la revedere, nu voi spune nimănui”, a răspuns. Apoi a început să plângă şi a părăsit sala.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines