Jump to content

Naomi Osaka - Jennifer Brady, finala feminină de la Australian Open! Bucurie de nedescris pentru jucătoarea din SUA


EVERLAST

Recommended Posts

Jennifer Brady (locul 24 WTA, cap de serie numărul 22) s-a calificat în finala Australian Open, unde se va duela cu Naomi Osaka (locul 3 WTA, cap de serie numărul 3).

Quote

profimedia-0591738343

Brady va evolua în premieră într-o finală de Grand Slam, la 25 de ani, după ce a trecut de Karolina Muchova (locul 27 WTA) în a doua semifinală, scor 6-4, 3-6, 6-4. De luni, Brady va urca cel puțin până pe locul 13 WTA.

Finala feminină de la Australian Open va avea loc sâmbătă. Naomi Osaka și Jennifer Brady s-au mai duelat în trei rânduri, iar nipona conduce cu 2-1 la general. După victoria cu Muchova, Brady a declarat pe teren: "Inima îmi bate foarte tare și picioarele îmi tremură foarte puternic".

Naomi Osaka - Jennifer Brady, finala feminină de la Australian Open! Bucurie de nedescris pentru jucătoarea din SUA

Dacă va câștiga Australian Open, Naomi Osaka va urca pe locul 2 în clasamentul WTA, peste Simona Halep. În prima semifinală a zilei, Naomi Osaka a trecut de Serena Williams, scor 6-3, 6-4.

Ultimul Australian Open pentru Serena Williams?

La conferinţa de presă, serena Williams a fost întrebată dacă modul special în care a salutat publicul, mult mai lung decât de obicei, înseamnă ceva special, un fel de adio pentru Melbourne. „Nu știu. Când o să fie la revedere, nu voi spune nimănui”, a răspuns. Apoi a început să plângă şi a părăsit sala.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines