Jump to content

Octavian Popescu e noua ”perlă” de la FCSB, dar încă locuiește la baza clubului. Lecția de modestie și modelele din fotbal


EVERLAST

Recommended Posts

Octavian Popescu s-a remarcat în acest sezon la FCSB, reușind să își câștige un loc de titular după primele apariții.

Quote

Octavian Popescu, fotbalistul de la FCSB / Foto: Sport Pictures

Chiar dacă a fost lăudat de nume mari din istoria fotbalului românesc, Octavian Popescu rămâne modest, recunoaște că mai are mult de progresat. Mai mult, puștiul de 18 ani încă locuiește la baza clubului din Berceni.

Octavian Popescu, lăudat de toată lumea, rămâne modest

”Eu locuiesc în baza sportivă de la FCSB, dedic cea mai mare parte a timpului pregătirii. Dimineața mă prezint la micul dejun, alături de colegi, apoi avem antrenament, refacere, mănânc la prânz și merge înapoi în cameră pentru odihnă.

Nu e cazul să mă numiţi vedetă, sunt un tânăr jucător şi atât. Mai am de lucrat la capitolul forţă, la finalizare, fiindcă nu înscriu mult deocamdată. În rest, sper să arăt pe teren ce calităţi am.

Aştept cu nerăbdare momentul în care suporterii vor reveni pe stadioane. Ne lipsesc foarte mult şi, cu siguranţă, mi-ar face mare plăcere să evoluez în faţa lor. Ar fi un imbold pentru mine şi pentru colegii mei”, a declarat Octavian Popescu, într-un interviu acordat LPF.

Octavian Popescu a dezvăluit că, dintre jucătorii români, cel mai mult i-a plăcut Lucian Sânmărtean, în timp ce Neymar este modelul din fotbalul internațional.

”Favoritul meu în România a fost Lucian Sânmărtean. Îmi plăcea foarte mult felul cum dribla şi cum controla mingea. Pe plan internaţional, îl admir foarte mult pe Neymar", a transmis mijlocașul ofensiv de la FCSB.

La 18 ani abia împliniți, în decembrie, Octavian Popescu a evoluat deja în 19 partide oficiale pentru prima echipă a FCSB-ului, pentru care a marcat un gol, a oferit trei pase decisive și a obținut alte trei lovituri de la 11 metri.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines