Jump to content

[Hardware] Xiaomi lucrează la un flagship cu cameră selfie ascunsă sub ecran


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

252404.jpg

Xiaomi prezenta anul trecut prin intermediul unui video hands-on un telefon cu cameră ascunsă sub display. Compania a declarat atunci că abia în 2021 vom vedea totuși astfel de terminale pe piață. Între timp, tehnologia utilizată de compania chineză a ajuns chiar la a treia generație, iar acum Xiaomi ar pregăti un flagship cu cameră frontală ascunsă sub display. Se zvonește că tehnologia este acum mult mai avansată, iar calitatea selfie-urilor ar fi identică cu cea a unui telefon de top de actualitate. Avem detalii mai jos.

selfie%20camera%20xiaomi_592x104.jpg

Zvonurile sosesc prin intermediul lui Digital Chat Station, acestea oferind primele detalii despre noul terminal pe Weibo. Se pare că tehnologia din a treia generație ar fi mult mai avansată, iar aranjamentul pixelilor ar fi diferit. Astfel, fiecare pixel din zona camerei și-ar putea păstra iluminarea RGB indiferent de situație, fără ca densitatea lor să fie modificată. 

Comparativ cu soluțiile altor companii, precum ZTE, Xiaomi ar fi reușit să dubleze numărul de pixeli aflați deasupra camerei selfie, atât orizontal, cât și vertical. Astfel, densitatea pixelilor dintre cele două zone este insesizabilă, iar luminozitatea, gamutul de culoare și acuratețea culorilor nu ar avea de suferit. Digital Chat Station susține că noul flagship pe care vom vedea această tehnologie se va încărca rapid, pe fir, la 120W, dar și wireless la 70W. 

 

  • Xiaomi prezenta anul trecut prin intermediul unui video hands-on un telefon cu cameră ascunsă sub display.
  • Compania a declarat atunci că abia în 2021 vom vedea totuși astfel de terminale pe piață.
  • Între timp, tehnologia utilizată de compania chineză a ajuns chiar la a treia generație, iar acum Xiaomi ar pregăti un flagship cu cameră frontală ascunsă sub display.
  • Se zvonește că tehnologia este acum mult mai avansată, iar calitatea selfie-urilor ar fi identică cu cea a unui telefon de top de actualitate. Avem detalii mai jos.
  • Zvonurile sosesc prin intermediul lui Digital Chat Station, acestea oferind primele detalii despre noul terminal pe Weibo.
  • Se pare că tehnologia din a treia generație ar fi mult mai avansată, iar aranjamentul pixelilor ar fi diferit. Astfel, fiecare pixel din zona camerei și-ar putea păstra iluminarea RGB indiferent de situație, fără ca densitatea lor să fie modificată. 
  • Comparativ cu soluțiile altor companii, precum ZTE, Xiaomi ar fi reușit să dubleze numărul de pixeli aflați deasupra camerei selfie, atât orizontal, cât și vertical.
  • Astfel, densitatea pixelilor dintre cele două zone este insesizabilă, iar luminozitatea, gamutul de culoare și acuratețea culorilor nu ar avea de suferit.
  • Digital Chat Station susține că noul flagship pe care vom vedea această tehnologie se va încărca rapid, pe fir, la 120W, dar și wireless la 70W. 

Ca un reminder, Xiaomi deja a reușit să aducă încărcarea la 67W atât wireless, cât și pe fir pe cele mai noi smartphone-uri ale sale, Mi 11 Ultra și Mi 11 Pro. Încărcarea la 120W pe fir este disponibilă pe flagship-ul său de anul trecut, Xiaomi Mi 10 Ultra. În trecut, Lei Jun, fondatorul companiei, a dezvăluit că se lucrează și la un nou smartphone din seria MIX. Astfel, pe lângă Mi Mix Fold, primul telefon pliabil Xiaomi, vom avea și un prim terminal cu cameră selfie ascunsă sub display în acest an. 

Sursa

 

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines