Jump to content

Ioan Niculae a revenit în România! Patronul Astrei, reținut de pe aeroport


EVERLAST

Recommended Posts

Ioan Niculae, patronul clubului Astra Giurgiu, a revenit în cursul zilei de vineri în România, după ce a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Quote

Ioan Niculae a fost reținut de pe aeroport / Foto: Captură Digi Sport

Aflat în Italia în momentul dictării sentinței, Ioan Niculae a aterizat vineri pe aeroportul Otopeni, de unde a fost reținut.

Ioan Niculae, reținut de pe aeroportul Otopeni

După ce a fost reținut chiar de pe aeroport, pentru Ioan Niculae ar urma o perioadă de carantină, dat fiind faptul că a revenit din Italia, apoi startul perioadei de privare de libertate.

”Urmează carantina, apoi regimul de executare, plasarea într-o secție din Rahova sau alt penitenciar, în funcție de regimul de executare”, a transmis Sorin Dumitrașcu, președintele Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor, potrivit Gândul.

Ioan Niculae a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare, pentru corupție în dosarul ”Interagro”.

Potrivit procuorilor, în perioada august 2008 – martie 2009, între S.C. Interagro S.A. și SC Libarom Agri SRL, societate specializată în producție agricolă și tranzacții cu produse agricole, s-a încheiat și derulat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate.

În plus, în perioada ianuarie – martie 2009, patronul grupului S.C. Interagro S.A., Ioan Niculae, a inițiat și desfășurat activități de corupere, prin intermediul inculpatului Gheorghe Bunea Stancu, al suspectului Said Baaklini și al unei alte persoane, al unor funcționari publici și înalți demnitari ai statului, cu scopul de a-i convinge să promoveze o Hotărâre de Guvern, prin care să fie acordate facilități fiscale privind subvenționarea achiziției de îngrășăminte chimice.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines