Jump to content

[Software] Google lansează YouTube Music și pentru Wear OS


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

YouTube-Music-Wear-OS.jpeg

Urmând închiderii serviciului Google Play Music, utilizatorii Wear OS au rămas fără opțiunea ascultării de muzică direct de pe gadgetul preferat, chiar dacă Google a oferit YouTube Music posesorilor Apple Watch.

  • Un an mai târziu, Google anunță extinderea serviciului YouTube Music și la platforma Wear OS, însemnând că posesorii de smartwatch-uri non-Apple vor putea descărca și asculta muzica preferată fără nevoia unui smartphone, doar cu un set de căști wireless și ceasul inteligent pe care îl poartă la mână.
  • Deși pare greu de crezut, Google a lansat încă de acum un an o aplicație dedicată YouTube Music pentru dispozitivele Apple Watch.
  • Între timp, propria platformă WearOS nu a evoluat semnificativ prin lansarea de noi gadgeturi care să o pună în valoare, iar suportul software pare că bate pasul pe loc.

YouTube-Music-Wear-OS.jpg

Pe principiul, mai bine mai târziu decât niciodată, noua aplicație YouTube Music pentru Wear OS permite atât ascultarea de muzică prin conexiunea la internet diponibilă (date mobile, Wi-Fi sau Bluetooh către smartphone-ul din buzunar), cât și în modul offline, descărcând în prealabil albumele preferate în memoria locală a dispozitivului.

  • Pentru a nu rămâne în urmă, rivalul Spotify confirmă că va aduce o actualizarea majoră aplicației sale pentru Wear OS, doar că aceasta va sosi spre finalul acestui an.
  • Noua versiune Spotify vă va permite, de asemenea, să descărcați melodii și podcast-uri pentru ascultare offline, cu sau fără smartphone-ul principal la îndemână.

Sursa

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines