Jump to content

[Sport] - Ce lovitură! Ștefan Radu semnează. Anunțul făcut de presa din Italia


EVERLAST

Recommended Posts

Presa italiană scrie că fundaşul Ştefan Radu este foarte aproape de a semna contractul cu campioana Italiei, Inter Milano.

Genoa v Lazio - Serie A - Luigi Ferraris

Stefan Radu semnează cu Inter Milano

"Radu se apropie tot mai mult de Inter. Aceasta ar putea fi o altă operaţiune care urmează să fie finalizată săptămâna aceasta", a anunţat jurnalistul Gianluca Di Marzio, citat de news.ro.

Jucătorul român de 34 de ani este la final de contract cu Lazio, gruparea care nu mai doreşte prelungirea înţelegerii jucătorului cu cele mai multe meciuri în tricoul echipei din capitala Italiei.

Ștefan Radu îl urmează pe Simone Inzaghi la Inter Milano

La Inter, Radu este dorit de fostul antrenor al echipei Lazio, Simone Inzaghi, numit recent la formaţia campioană după plecarea lui Antonio Conte.

Radu şi Inzaghi fac o echipă sudată. În urmă cu doi ani, antrenorul a insistat să i se prelungească românului contractul, deşi conducerea clubului Lazio nu-l mai dorea.

"Relaţia dintre cei doi este puternică (n.r. - au fost şi coechipieri) şi având în vedere că mai multor fundaşi de la Inter urmează să le expire contractele (n.r. - D'Ambrosio, Kolarov şi Ranocchia), Radu, care câştigă 1,3 milioane pe sezon la Lazio, este o soluţie bună", a scris Gazzetta dello Sport, la finalul lunii trecute.

Ştefan Radu a avut 33 de apariţii pentru Lazio în sezonul recent încheiat.

Ștefan Radu deține recordul all-time de prezențe în tricoul lui Lazio

Aducerea lui Ștefan Radu poate fi o mutare inspirată și pentru Inter, având în vedere că românul ar veni gratis, fiind la final de contract cu Lazio, și că stoperul are deja experiență în Serie A, care îi permite să intre direct în angrenajul lui Simone Inzaghi, antrenor cu care a lucrat din 2016 și până în această vară.

Inter îl dorește pe Ștefan Radu pentru a-l înlocui pe sârbul Aleksandar Kolarov, fotbalist care, de asemenea, poate acoperi atât postul de fundaș stânga, cât și cel de stoper.

Plecarea lui Ștefan Radu la Inter ar fi, totuși, considerată o adevărată lovitură pentru Lazio, care l-a pierdut și pe Simone Inzaghi, deși președintele Claudio Lotito a încercat să-l convingă pe italian să prelungească contractul până în ultimul moment.

Ștefan Radu este jucătorul care deține recordul de prezențe all-time în tricoul lui Lazio, 402 meciuri. Fundașul român joacă în Capitala Italiei din ianuarie 2008, când a fost adus de la Dinamo, inițial sub formă de împrumut pentru șase luni, mutare ce a fost definitivată pentru 4.750.000 de euro în vara acelui an.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines