Jump to content

[Știre] - Forza Horizon 5, jocul care îți schimbă părerea despre Xbox Series X: când se lansează


ICSDE

Recommended Posts

Titlu Știre :                         Forza Horizon 5, jocul care îți schimbă părerea despre Xbox Series X: când se lansează

 

ȘtireJocul Forza Horizon 5 a primit o dată oficială de lansare. În timpul evenimentului Xbox E3 2021, Forza Horizon 5 a fost anunțat pentru PC, Xbox Series X, Xbox Series S și Xbox One.

De data aceasta, jocul de conducere vine cu o simulare, bazată în Mexic. Pentru cei care se întreabă când va ieși Forza Horizon 5, data de lansare a fost stabilită pe 9 noiembrie 2021. Forza 5 este unul dintre cele mai așteptate jocuri de curse de mașini din lume din mai multe motive. În primul rând, Forza Horizon 5 va veni cu unul dintre cele mai extinse și complicate modele de open – world. De la un vulcan activ la păduri tropicale și lanțuri montane, totul pare a fi foarte detaliat și rafinat în trailerul 4K lansată pe 13 iunie 2021.

„Vă puteți aștepta, de asemenea, la caracteristici grafice puternice, noi, precum capturi HDR ale cerului vibrant mexican, priveliști panoramice și o atenție de neegalat la detalii. Disponibil în 4K 30 FPS pe Xbox Series X (1080p 30 FPS pe Xbox Series S) cu un mod opțional de performanță de 60 FPS și ray tracing adăugat la mașinile din Forzavista, veți fi cufundați în lumea Horizon mai mult ca niciodată, „spune Jacob Norwood, managerul comunitar și social la Forza Horizon pe postarea oficială de pe blog, din 13 iunie 2021."

 

Lista de mașini din jocul Forza Horizon 5


Precomanda pentru Forza Horizon 5 poate fi lansată din cadrul magazinului Microsoft. Folosind cele mai recente console de jocuri și puterea extraordinară pe care o au, Forza Horizon 5 ar implementa tehnologie avansată de urmărire a razelor pentru o performanță vizuală mai realistă. Chiar și cele mai mici detalii din joc par a fi asemănătoare vieții. Capturile de cer HDR mexicane au fost implementate în joc pentru o experiență captivantă.

Acum, când fanii știu când va ieși Forza Horizon 5, există speculații cu privire la mașinile care vor fi disponibile în joc. Deși nu există încă o listă oficială de mașini Forza Horizon 5, fanii din întreaga lume au văzut câteva noi adăugări interesante la Forza Horizon 5. Un Mercedes-AMG Project One este prezentat cu mândrie de dezvoltatori în videoclipul demo oficial al gameplay-ului lansat de Xbox pe canalul lor de pe YouTube. Alte mașini din trailerul oficial includ Land Rover Defender 110, Mitsubishi Lancer Evo 10 GSR, Ford Bronco R Baja, Lamborghini Aventador LP700-4 și Porsche 911 Carrera S (992).

Sursă:Sursă

Link to comment
Share on other sites

  • ICSDE locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines