Jump to content

[Sport] - "Ronaldo poate face mai mult decât să mute niște sticle!" Joachim Low, răspuns scurt și la obiect


EVERLAST

Recommended Posts

Joachim Low, selecționerul Germaniei, a răspuns sec în momentul în care a fost întrebat de jurnaliști, la conferința de presă organizată înaintea meciului cu Portugalia, despre cum poate fi blocat Cristiano Ronaldo. France v Germany - UEFA Euro 2020: Group F

Cristiano Ronaldo a reușit o dublă în victoria din prima rundă a Grupei F, scor 3-0 cu Ungaria, la Budapesta, dar pe rețelele sociale și la televiziuni a devenit viral clipul în care atacantul lui Juve mută din fața sa sticlele de Coca-Cola, la conferința de presă.

Low: "Ronaldo poate face mai mult decât să mute niște sticle"

Ca la fiecare mare competiție sportivă, sponsorii turneelor plasează produse la diferitele evenimente, însă CR 7 a avu o reacție surprinzătoare. Ulterior, l-a imitat și italianul Manuel Locatelli. 

Întrebat de jurnaliștii nemți cum poate fi anihilat Ronaldo, Joachim Low a răspuns: "Ronaldo poate face mai mult decât să mute niște sticle. Are foarte multe calități. Lovește la fel de bine mingea și cu dreptul, și cu stângul. Lovește minga excelent și cu capul. Trebuie să fim foarte atenți la el!", a replicat tehnicianul care a câștigat titlul mondial cu Die Manschaft, în 2014. 

Unii jurnaliști din presa germană au interpretat replica lui Low fie ca un avertisment pentru fotbaliștii săi, fie ca o ironie fină spre Cristiano Ronaldo. 

  • Clasament Grupa F: 1. Portugalia (3 puncte), 2. Franța (3), 3. Germania (0), 4. Ungaria (0)
  • În prima etapă a Grupei F, Portugalia a învins Ungaria, 3-0, la Budapesta, în timp ce Franța s-a impus la Munchen în fața Germaniei, scor 1-0.


www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines