Jump to content

[Sport] - CFR Cluj, în plină reconstrucție! Un jucător de la Astra s-a înțeles cu echipa lui Șumudică


EVERLAST

Recommended Posts

CFR Cluj continuă campania spectaculoasă de achiziții. Campioana s-a înțeles cu un jucător de la retrogradata Astra.FOTBAL:GAZ METAN MEDIAS-ASTRA GIURGIU, LIGA 1 CASA PARIURILOR (02.04.2021)

Daniel Graovac (27 de ani), care poate evolua atât pe postul de fundaș central, cât și în flancul drept al apărării.

Marius Șumudică transferă la CFR un jucător de la Astra

Acesta a ajuns la un acord cu șefii campioanei României și va ajunge sâmbătă în cantonamentul condus de Marius Șumudică în Austria, notează GSP.ro.

Graovac este al șaselea jucător transferat de CFR Cluj în această vară, după Jonathan Rodriguez, Rachid Bouhenna, Anas Tahiri, Daniel Paraschiv și Denis Rusu.

Michael Pereira, Syam Ben Youssef, Paulo Vinicius, Luis Aurelio și William Soares sunt jucătorii care și-au încheiat raporturile contractuale cu CFR Cluj.

Marius Șumudică, surprins de ce a găsit la CFR Cluj

„Sunt jucători cărora le-am dat o săptămână liberă, că au fost angrenați la naționale. Aveau nevoie de o pauză și fizic, și mental. Îți spun că am lucrat în străinătate patru ani, am lucrat în România și am luat campionatul cu Astra, am fost la Rapid, Bistrița și la alte echipe, dar eu nu am văzut în viața mea un club atât de bine structurat.

Nu ar fi trebuit să spun lucrurile astea pentru că pun presiune singur pe mine. Nu am întâlnit în viața mea atâția oameni profesioniști, condiții, un președinte care, săracu, eu nu înțelegeam de ce e așa slab, dar mănâncă o dată pe zi, toată ziua e la stadion, de dimineața până seara nu știe altceva decât fotbal.

Și toți care sunt angrenați, marketing , birouri, tot, deci toată lumea e super profesionistă, te simți respectat, există o coeziune aici”, a declarat Marius Șumudică, la Digi Sport Special.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines