Jump to content

Gicu Grozav, hat-trick spectaculos în Ungaria! Pușcaș joacă din nou, Keșeru a înscris. Zi plină pentru stranieri


EVERLAST

Recommended Posts

Ziua de sâmbătă a propus numeroase partide în care au fost implicați stranierii români. Gicu Grozav ține capul de afiș după ce a reușit un hat-trick în meciul MOL - DVTK.

Quote

June 5, 2018: Gheorghe Grozav #10 (Romania) during the International Friendly Match - Romania vs. Finland at Ilie Oana Stadium in Ploiesti, Romania ROU. Copyright: Cronos/Catalin Soare

Gicu Grozav, hat-trick spectaculos în Ungaria, în fața lui Adrian Rus

Gicu Grozav și Adrian Rus au fost adversari în duelul MOL Fehervar - DVTK. MOL a condus la pauză după reușita lui Stopira, însă Gicu Grozav a intrat în minutul 55 și a schimbat fața partidei. Fostul dinamovist a egalat după doar cinci minute, iar după alte 60 de secunde a punctat pentru 2-1! În minutul 89, Grozav a închis tabela pentru 3-1.

Pentru DVTK a fost a doua victorie în ultimele trei etape, dar echipa lui Grozav rămâne ultima în Ungaria. MOL rămâne și ea pe locul 3, cu 33 de puncte. Ferencvaros e lider, cu 51 de puncte. Adrian Rus a intrat pe teren în minutul 67, la scorul de 2-1 pentru DVTK.

Claudiu Keșeru, gol pentru Ludogorets

Claudiu Keșeru a egalat pentru Ludogoreț în eșecul cu Lokomotiv Plovdiv. Oaspeții au revenit de la 0-1 înaintea pauzei și au condus cu 2-1 după primele 45 de minute. Keșeru a egalat în minutul 53, din penalty, însă Plovdiv a dat lovitura în minutul 78 și s-a impus cu 3-2.

Ludogorets rămâne lider, cu 42 de puncte, la trei lungimi de CSKA Sofia.

Pușcaș, în proces de revenire! A prins ultimele minute din duelul cu Middlesbrough

Reading a pierdut cu 0-2 contra lui Middlesbrough, după ce oaspeții au înscris în minutele 22 și 29. George Pușcaș a fost aruncat în teren în minutul 78.

Pentru atacantul român este important să adune minute în această perioadă, după perioada lungă de inactivitate. A fost al doilea joc consecutiv în care Pușcaș a fost trimis pe teren în final, după ce a mai bifat cinci minute cu Bristo City.

În urma acestui eșec, Reading rămâne pe locul 5, cu 51 de puncte. Cardiff este ultima echipă aflată în afara locurilor de play-off, cu 46 de puncte.

Alexandru Crețu a evoluat în Maribor - Celje 0-1

Maribor a pierdut acasă, scor 0-1 contra lui Celje, într-un joc în care Alexandru Crețu a fost titular. Internaționalul român a fost schimbat în minutul 65, la scorul de 0-0. Dangubic a dat lovitura pentru oaspeți în minutul 77.

În urma acestui eșec, Maribor rămâne pe locul 2 în Slovenia, cu 40 de puncte. Lider este Ljubljana, cu 41 de puncte și un meci în minus.

Vlad Dragomir, eșec în Serie B

Vlad Dragomir a fost introdus în minutul 58 al meciului Venezia - Virtus Entella, scor 3-2. Echipa lui Dragomir a condus cu 2-0, însă a pierdut cu 3-2!

Virtus rămâne pe ultimul loc în Serie B, în timp ce Venezia urcă pe 3.

Florin Niță a închis poarta

Sparta Praga s-a impus categoric pe terenul lui Zlin, scor 3-0. Florin Niță a fost integralist în poarta Sparta-ei, care și-a consolidat poziția secundă în clasament.

Slavia Praga este lider, cu 51 de puncte. Sparta Praga se află pe locul 2, cu 44 de puncte și trei victorii consecutive în campionat.

Selecționerul Mirel Rădoi este prezent în această seară la duelul FCSB - Chindia Târgoviște din Liga 1.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines