Jump to content

[Sport] - Naomi Osaka, criticată aspru de un fost lider mondial: "Presiune este atunci când nu ai mâncare de pus pe masă!"


EVERLAST

Recommended Posts

Ecourile boicotului niponei Naomi Osaka (23 de ani, numărul 2 WTA), de la Roland Garros și Wimbledon, răsună încă în lumea tenisului. Boris Becker (53 de ani), fost lider mondial, critică deciziile din ultima vreme ale sportivei din Japonia.

Quote

naomi-osaka

"Sportul alb" s-a împărțit în două tabere după ce Naomi Osaka a hotărât să se retragă înaintea turului secund de la Roland Garros, din cauza presiunii jurnaliștilor. Hotărârea niponei a stârnit un val de încurajări, dar și multe critici. Mai mult, a doua jucătoare a lumii a declarat forfait și la turneul WTA de la Berlin, dar și la competiția de Grand Slam de la Wimbledon.

  • 19.872.256 de dolari a câștigat Naomi Osaka doar din tenis, potrivit site-ului WTA

Boris Becker, atac dur la adresa japonezei Naomi Osaka: "Ai 23 de ani, ești sănătoasă și familia ta este bine. Unde este nenorocita de presiune?"

Boris Becker este unul dintre cei mai duri contestatari ai lui Naomi Osaka. Fostul mare jucător german consideră că sunt situații mult mai grave în viață decât presiunea pe care o pun ziariștii prezenți la conferințele de presă. Becker a criticat-o aspru pe jucătoarea din Japonia, după ce aceasta a anunțat că nu va juca nici pe iarba londoneză.

"Este oare presiune, într-adevăr? Nu este presiune atunci când nu ai mâncare de pus pe masă? Când trebuie să îți hrănești familia și nu ai un loc de muncă? Când suferi un accident care îți poate schimba viața? Nu este mai multă presiune atunci? Ai 23 de ani, ești sănătoasă și familia ta este bine. Unde este nenorocita de presiune?", a răbufnit Boris Becker, potrivit Mundo Deportivo.

Fostul lider mondial a avut un discurs mult mai așezat în momentul în care Naomi Osaka s-a retras de la Roland Garros.

"Am fost foarte surprins și cred că acest subiect ar fi trebuit luat în serios. Este încă o fată foarte tânără. Nu a reușit să facă față presiunilor jurnaliștilor cu care se confruntă după ce a pierdut un meci. Acest lucru se întâmplă foarte frecvent la jucători, dar trebuie să învățați să faceți față acestei presiuni", a spus Boris Becker, în urmă cu câteva săptămâni.

                                                                                         Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines