Jump to content

Novak Djokovic, provocator înaintea finalei Australian Open: ”Tot aud că tinerii ne detronează, dar nu se întâmplă nimic!”


EVERLAST

Recommended Posts

Novak Djokovic este gata să scrie istorie la Australian Open - va încerca să câștige al 9-lea trofeu la Melbourne, un adevărat record, și al 18 -lea titlu de Grand Slam din carieră. Rivalii Nadal și Federer au ajuns la 20 deja.

Quote

Novak Djokovic / Foto: Getty Images

Iar sârbul îl va avea ca adversar pe un reprezentant al noii generații, Daniil Medvedev. Acesta vrea să întrerupă hegemonia lui Nole și să-și facă un cadou cu ocazia împlinirii vârstei de 25 de ani cu primul său titlu de Grand Slam în a doua finală jucată după cea de la US Open din 2019.

Rusul ar fi printre puținii care ar contesta supremația celor 3 granzi, Federer, Nadal și Djokovic în ultimii 15 ani.

Novak Djokovic nu se teme de loc de jucătorii din noua generație

Dominic Thiem, Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas și Daniil Medvedev sunt cei care aspiră să preia ștafeta, dar Djokovic crede că mai au de așteptat.

“Tot aud despre noua generație care vine și ne detronează, dar adevărul e că acest lucru nu prea se întâmplă. Cu tot respectul, aceștia mai au de muncit.

Putem vorbi mult și bine despre noua generație, dar eu le transmit că nu am de gând să le predau totul pe tavă. Vor fi nevoiți să tragă din greu pentru asta”, a fost mesajul liderului ATP.

Cel care a câștigat cele 8 finale precedente de la Australian Open a avut și cuvinte de laudă pentru oponentul său.

”L-am auzit pe Jim Courier spunând că Medvedev este ca un mare maestru de șah pentru că se poziționează tactic pe teren. Este adevărat, e un jucător foarte inteligent”, a fost părerea lui Djokovic înaintea finalei.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines