Jump to content

[Sport] - U Craiova 1948, amical de gală cu AS Roma! Victor și Ioan Becali confirmă revederea dintre Mutu și Mourinho


EVERLAST

Recommended Posts

U Craiova 1948 va avea parte de un meci amical de cinci stele contra italienilor de la AS Roma.

Quote

Fulham v Tottenham Hotspur - Premier League

U Craiova 1948, amical de gală cu AS Roma! Victor și Ioan Becali confirmă revederea dintre Mutu și Mourinho

Informația a fost oferită de impresarii Victor și Ioan Becali, care au o relație bună cu noul antrenor al italienilor, Jose Mourinho. Va fi și o revedere între Adrian Mutu, actualul antrenor al oltenilor, și tehnicianul portughez pe care l-a avut la Chelsea în perioada 2003-2004, când atacantul era dat afară de londonezi pentru consum de droguri.

Meciul amical dintre AS Roma și U Craiova 1948 se va disputa în capitala Italiei, pe 25 iulie.

"Mutu a zis că dacă se poate să vorbească cu Mourinho și să accepte meciul ăsta. El l-a acceptat. Da, va fi cu spectatori, acum depinde cu câți.

Am auzit o declarație a lui Adrian în care spune că vina este în totalitate a lui (n.r - referitor la scandalul din perioada Chelsea). Acum înțelege că nu a avut nimic cu el Mourinho. Ce putea să-i facă? Îi falsifica el analizele? Asta a fost, a învățat multe. Londra, oraș mare, oraș pericol, asta e, asta a fost

Mourinho nu știe că e Mutu antrenor, nu i-a spus, dar nu are nicio problemă. Ei s-au mai și întâlnit. O să vedeți că se vor îmbrățișa, dacă le va permite pandemia.", a declarat Victor Becali, la emisiunea Digi Sport Special.

Ioan Becali a declarat pentru as.ro că meciul va avea loc la Roma: "Le-am aranjat și un meci cu Roma pe 25 iulie. Mutu a insistat să vorbesc eu cu Mourinho. 'Mou' a eliminat tot și a zis: 'Giovanni, dacă vii și tu la meci, se face meciul'. Nici nu știe că e Mutu. Dacă îi spuneam că e Mutu, poate cine știe ce zicea. L-am lăsat așa, dar nu e o problemă

Îți dai seama, Roma, prezentarea echipei, vine cu ce jucători mai au și ce mai cumpără și asta e. Pierzi cu 2-0, 3-1, e un meci amical'.

Pentru nou-promovată este o nouă lovitură de imagine, după achiziționarea unui autocar de aproximativ 500.000 de euro.

                                                                                                        Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines