Jump to content

[Sport] - Cinci antrenori au rămas în cărți pentru naționala U21, după plecarea lui Adi Mutu! Care sunt criteriile


EVERLAST

Recommended Posts

Naționala U21 a României a rămas fără selecționer, după ce Adrian Mutu și-a încheiat contractul cu FRF și a semnat cu U Craiova 1948, formație nou-promovată în Liga 1.

Quote

profimedia-0601809971

Cinci antrenori, în cărți pentru naționala U21, după plecarea lui Adi Mutu! Care sunt criteriile

Federația Română de Fotbal caută în această perioadă un înlocuitor, iar Mihai Stoichiță spune că cinci variante de antrenor au rămas pe listă pentru naționala de tineret.

Totodată, FRF caută un selecționer și pentru naționala U20, care a fost înființată la finalul anului trecut "din dorința de a oferi în continuare meciuri internaționale generațiilor Under 19 care încheie ciclul, eliminând astfel ecartul dintre Under 19 și Under 21".

"Nu știu cine va fi noul antrenor. Au fost vreo 12, au rămas acum cinci. Dintre toți 12, cred că putem alege doi antrenori (n.r - unul pentru naționala U20 și unul pentru naționala U21).

Pentru naționala U21 sunt cinci. Trebuie să ții cont de experiență internațională, să nu aibă emoții când stă în fața unei echipe, să ai caracter puternic, să ai idei pozitive despre fotbal", a declarat Mihai Stoichiță, la emisiunea Liga Digi Sport.

Naționala U21, care a jucat la ultimele două Campionate Europene, cele din 2019 și 2021, nu va mai avea meciuri oficiale în următorii doi ani, având în vedere că România va găzdui turneul final din 2023, alături de Georgia.

                                                                                                Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines