Jump to content

[Sport] - Ce urmează pentru Cristi Chivu după ce Inter U18 a ratat calificarea în finala campionatului


EVERLAST

Recommended Posts

Inter U18, echipa antrenată de Cristi Chivu, a ratat calificarea în finala campionatului intern. A fost ultimul meci al românului înainte de trecerea la Inter Primavera.

Quote

Chelsea Legends v Inter Milan Forever, Ray Wilkins Memorial Match, Stamford Bridge, London United Kingdom, 18th May 2018

Inter U18 a câștigat sezonul regulat, dar în semifinalele play-off-ului a cedat în duelul cu Genoa, locul 4 în campionat. Genoa U18 s-a impus cu 2-1 în semifinala de la Cesena, astfel că antrenorul român Cristi Chivu a ratat șansa de a câștiga titlul.

Ce urmează pentru Cristi Chivu după ce Inter U18 a ratat calificarea în finala campionatului

Fossati a deschi scorul pentru Genoa, în minutul 7, iar Giacchino a majorat diferența în minutul 66, din penalty. Peschetola a redus din diferență în minutul 82, dar Inter U18 nu a mai avut puterea să revină în meci.

Din sezonul viitor, Cristi Chivu va conduce echipa Primavera a clubului Inter.

Cristi Chivu, un simbol pentru Inter

Chivu a antrenat în sezonul 2019-2020 echipa Under-17 a lui Internazionale Milano, după ce a pregătit și formaţia Under-14 a acestui club. Fostul fundaş a jucat la gruparea milaneză între 2007 şi 2014.

În luna septembrie a anului trecut, Cristian Chivu a obţinut licenţa UEFA Pro după ce a absolvit cursurile şcolii de antrenori de la Coverciano.

Chivu, care a avut 75 de meciuri pentru naţionala României, a mai jucat în Italia la AS Roma (2003-2007). El a contribuit în 2010 la o triplă istorică, Inter câştigând atunci Serie A, Cupa Italiei şi Liga Campionilor.

                                                                                                   Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines