Jump to content

[Software] BitDefender te ține în siguranță pe internet + CONCURS


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

Bitdefender-Avatar.jpg?resize=700,200&qu

Folosesc soluțiile BitDefender deja de aproape patru ani de zile: de când BitDefender Box se ocupă de securitatea traficului în rețeaua mea de acasă și când am început să înstalez BitDefender Total Security pe toate dispozitivele mele conectate la internet.

Cum te protează BitDefender pe internet

Și înainte să vă spun despre concursul menționat în titlu, haideți să vă povestesc despre câteva funcții cheie, pe care cei de la BitDefender le numesc „Star Features”, și care-ți vor face viață pe internet mai sigură și mai relaxată, pentru că nu vor permite rău-voitorilor să pună mâna pe banii sau datele tale.

  • BitDefender VPN: îți permite să accesezi internetul folosind o rețea sigură (VPN) a celor de la BitDefender, chiar dacă ești conectat la un o WiFi rețea publică
  • Protecția împotriva atacurilor web: vei ști dacă un link e sigur pentru accesat înainte de a da click pe el
  • Protecție împotriva ransomware: manevra aceasta mi se pare cea mai urâtă, pentru că cineva îți cripteaza fișierele importante ție (adică nu le mai poți deschide – fie că sunt poze din vacanță sau documente importante de la firmă) și după aceea îți cere bani ca să îțî redea accesul la ele. Am prieteni care au pățit-o. Ei bine, BitDefender Total Security te ajută și aici.
  • În final, dar nu în ultimul rând, avem BitDefender SafePay, care este un browser dedicat foarte securizat pe care îl poți folosi pentru a-ți duce la bun sfârșit operațiunile bancare sau plățile pe internet. Tot în SafePay poți să îți salvezi în siguranță și cardurile tale bancare.

Concurs: câștigă o licență BitDefender Total Security

Împreună cu cei de la BitDefender punem la bătaie trei licențe de Total Security pentru cinci dispozitive valabilă un an de zile. Dacă vă doriți o licență tot ceea ce trebuie să faceți e să lăsați în comentarii un răspuns la întrebarea „Voi folosiți o soluție de protecție anti-virus?”. Dacă folosiți, spuneți-ne ce folosiți, dacă nu spuneți-ne de ce ați ales să nu folosiți nicio soluție de protecție?

Câștigătorul se determină prin tragere la sorți în două săptămâni.

Sursa

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines