Jump to content

[Sport] Naomi Osaka overcomes Jennifer Brady to win second Australian Open title


Dewey

Recommended Posts

Naomi Osaka și-a propus calea către un al doilea titlu al Australian Open cu o victorie cuprinzătoare în seturi drepte asupra debutantei finalei Grand Slam Jennifer Brady.

Meciul a avut toate rezultatele unei finale epice în timpul unui prim set strâns, dar clasa și experiența lui Osaka s-au dovedit în cele din urmă prea mari, deoarece ea s-a alergat la o victorie cu 6-4 6-3 în puțin mai puțin de o oră și jumătate.
A fost prima finală de Grand Slam cu o mulțime semnificativă de la Australian Open de anul trecut și cu ambii jucători producând fotografii de cea mai înaltă calitate - în special în primul set - cei care au norocul să pună un bilet au fost tratați cu un spectacol.
Victoria îi dă lui Osaka cel de-al patrulea titlu de Grand Slam la vârsta de doar 23 de ani și pare să fie o forță dominantă în tenisul feminin pentru ceva timp.
"În primul rând vreau să o felicit pe Jennifer, am jucat în semifinalele US Open, așa că acum câteva luni și am spus oricui care ar asculta că vei fi o problemă - și am avut dreptate!" A spus Osaka în interviul pe teren.
"Vreau să mulțumesc echipei mele, am fost cu ei prea mult timp. Am trecut împreună prin carantină și pentru mine sunt ca familia mea, sunt alături de mine prin antrenamente, meciuri, discuții nervoase înainte de meciurile mele, Îi apreciez cu adevărat, așa că acesta este pentru tine.
„Vreau să vă mulțumesc băieților [fanilor], vă mulțumesc că ați venit și ați urmărit ... Nu am jucat ultimul meu Grand Slam [US Open] cu fanii, așa că doar pentru a avea această energie înseamnă foarte mult, mulțumesc atât de mult pentru venire. Vă mulțumim că v-ați deschis inimile și brațele către noi și sigur că simt că a juca un grand slam chiar acum este un super-privilegiu ... așa că vă mulțumesc pentru această oportunitate. "

Naomi Osaka lifts her second Australian Open title.

Palpitant final
Perechea a schimbat câteva raliuri feroce în etapele de deschidere, Brady revenind cu interes la loviturile de la Osaka. Americanul nu arăta niciunul dintre nervii care păreau să o împiedice uneori în timpul semifinalei de joi împotriva lui Karolina Muchova și s-a uitat imediat acasă în finala ei de mare șlem.
După fiecare servire de pauză de la început, Osaka și Brady s-au dus în picioare pentru restul setului de deschidere și Brady a fost cel care a căutat să aibă în cele din urmă mâna.
Unul dintre cele mai bune raliuri ale finalei de până acum s-a încheiat cu americanul urmărind o minge de picătură și jucând un lob minunat peste capul lui Osaka pentru a câștiga un punct de pauză și, probabil, șansa de a servi pentru setul de deschidere.
Schimbul a adus mulțimea australiană în picioare și a oferit un memento binevenit cu privire la cât de mult au ratat fanii la marile șlemuri ale tenisului în ultimul an.
Serviciul lui Osaka fusese greșit în jocurile sale de deschidere, dar a găsit apoi un prim serviciu uriaș când a contat salvarea punctului de break și ulterior închiderea jocului.

Naomi Osaka proved to be too good for Jennifer Brady on the night.

S-a dovedit a fi momentul crucial nu doar al setului de deschidere, ci și al întregii finale. Osaka a spart serviciul lui Brady în jocul următor, datorită în mare măsură celor două salturi fortuite, pentru a închide setul și a schimba în totalitate impulsul finalei.
Osaka și-a găsit în mod clar șanțul și acum a scos la îndemână stokes-urile lui Brady, americanul lipsind acum de loviturile pe care le făcea cu ușurință în primul set.
Numărul 3 al lumii japoneze s-a clasat într-un avans de 4-0 - câștigând șase jocuri la rând de la 4-4 în primul set - pentru a stabili ceea ce s-ar dovedi a fi un avantaj inatacabil.
Din creditul lui Brady, mulți jucători ar fi putut să se prăbușească în această etapă, dar ea a arătat o rezistență admirabilă pentru a sparge serviciul lui Osaka și pentru a-și ține propriul joc de dragoste pentru a-l pune pe Osaka pe piciorul din spate. Având în vedere că meciul ar fi ceva anti-climax cu câteva clipe mai devreme, Brady a asigurat finala finalizată cu o înflorire.
În cele din urmă, totuși, deficitul timpuriu din setul doi s-a dovedit prea mare ca un munte pentru a urca, deoarece Osaka s-a compus pentru a-și expedia emfatic adversarul.

IVHZLYO.png   x aLRZ6Jg.png  

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines