Jump to content

[Sport] - Un fan i-a oferit 20 de euro lui Donnarumma! Cum a fost ironizat portarul Italiei după ce a ales oferta de la PSG


EVERLAST

Recommended Posts

EURO 2020 Belgia - Italia 1-2 | Gianluigi Donnarumma (22 de ani), care a plecat din cantonamentul naționalei Italiei, în timpul acestui turneu final, pentru a face vizita medicală și a semna cu noua sa echipă, PSG, nu a fost iertat de fanii lui AC Milan.

Quote

profimedia-0615350149

Înaintea partidei cu Belgia, din sferturile de finală, la încălzire, Donnarumma a avut parte de un gest ironic din partea unui fan, aflat la peluză. Acesta i-a întins o bancnotă de 20 de euro, aluzie la faptul că goalkeeperul a ales banii oferiți de șeicii de la PSG., în loc să semneze prelungirea cu Milan.

Milanezii i-au propus lui Donnarumma prelungirea contractului pentru opt milioane de euro pe sezon, dar Donnaruma și agentul său, Mino Raiola, au refuzat oferta pentru că au dorit un salariu mai mare..

Portarul va semna un contract pe 5 ani cu PSG și va avea un salariu uriaș: 10 milioane de euro pe sezon.

Gianluigi Donnarumma are o cotă de piață de 60 de milioane de euro

Lui Donnaruma îi expiră contractul cu Milan pe 30 iunie, așa că PSG îl aduce fără să achite nicio sumă de transfer. Astfel, parizienii și-au permis să-i plătească și agentului Mino Raiola un super comision, 20 de milioane de euro.

În vârstă de 22 de ani și 106 zile, "Gigi" i-a depășit pe Giorgo Ghezzi (23 de ani şi 342 de zile), dar şi pe Gianluigi Buffon (24 de ani şi 126 de zile).

Donnarumma a debutat la Milan la vârsta de 16 ani și este considerat unul dintre cei mai buni portari din lume.

                                                                                                 Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines