Jump to content

[NEWS] Dosar PENAL pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă după explozia de la Petromidia!


-cLau

Recommended Posts

Explozie-Petromidia-1-G4_4ed5e8ad45.webp

  • Procurorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă, în urma exploziei de la Rafinăria Petromidia, soldată cu moartea unei persoane şi rănirea altor cinci.
  • „Se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă şi distrugere din culpă şi urmează pe parcurs să se lămurească situaţia. De fapt, acolo situaţia este mai complicată, cu certitudine este nevoie şi de cunoştinţe tehnice pentru lămurirea cauzelor. Cercetările acolo vor dura ceva mai mult timp, până se vor lămuri lucrurile pe deplin.
  • Este o fază incipientă a dosarului de umărire penală (...) toate variantele sunt luate în calcul, deocamdată sunt fărâme de informaţii, avem timp să le punem cap la cap şi să aflăm cauzele", a declarat, sâmbătă, procurorul Viorel Teliceanu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
  • Explozia puternică de la Rafinăria Petromidia din Năvodari a luat cu ea vieți și a pus în pericol sute de angajați ai companiei. Momentul exploziei, urmat de incendiu și degajări mari de fum a fost surprins și de martori. 4 focare a avut incendiul care putea, oricând, să transforme într-o adevărată catastrofă. Totul a pornit de la o conductă fisurată.
  • Două persoane sunt internate în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, cu arsuri pe mare parte din corp, după tragedia din rafinărie. Șase victime a lăsat în urmă explozia, printre care și tânărul găsit mort.

Sursa: Realitatea.net

Edited by -cLau

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines