Jump to content

Ce planuri are Simona Halep după Australian Open! Unde a pierdut partida cu Serena Williams


EVERLAST

Recommended Posts

Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii campioanei noastre Simona Halep, care de luni va fi oficial pe locul 3 WTA, după ce nipona Naomi Osaka a câştigat pentru a doua oară în cariera sa Australian Open, 6-4, 6-3 pe Jennifer Brady.

Efremov, prezent în studioul emisiunii ”Așii Tenisului”, de la Digi Sport, a vorbit despre programul sportivei din Constanța după mini-vacanța pe care o va petrece în țară.

Quote

Simona Halep, în meciul cu Serena Williams / Foto: Profimedia

Ce planuri are Simona Halep după Australian Open! Ce turneu ar putea fi ”sărit” de campioana noastră

Deocamdată, se pare că nu este foarte limpede și care va fi perioada de vacanță a Simonei.

”Așa arată programul pentru noi, Doha și Dubai. Vedem cât de lungă va fi pauza, dar la Dubai vom merge sigur. Apoi, ar fi Miami și turneele pe zgură din Europa.

Calendarul este într-o continuă schimbare. Să sperăm că nu se va mai da nimic peste cap”, a spus Efremov.

Antrenorul a comentat, mai apoi, și parcursul Simonei la Australian Open 2021. Deși nu a ajuns în finală, cum își dorea, Halep a luat doar părțile bune din acest prim Grand Slam al anului.

”Până la urmă e sfert de finală de Grand Slam. A câștigat patru meciuri ca să ajungă până acolo. Pe partea ei de tablou, cel puțin din primii 16, fiecare meci a fost ca o finală. Erau multe câștigătoare de Grand Slam. A avut acel meci cu Swiatek, a fost meciul cu Tomljanovic.

Simona, când merge la un turneu, se gândește doar la trofeu, dar asta nu este o garanșie. A pierdut la o legendă a tenisului, la Serena, care a și recunoscut că a făcut atunci cel mai bun meci al ei din turneu”, a adăugat Efremov.

Unde a pierdut Simona partida cu Serena Williams. Analiza lui Artemon-Apostu Efremov

Apostu-Efremov a intrat mai apoi în detalii și a spus unde s-a făcut diferența în meciul dintre Simona Halep și Serena Williams.

”Serviciul a fost o armă pentru Simona în acest turneu, dar cu Serena a fost altceva. Americanca a acoperit foarte bine terenul, a fost extrem de agresivă pe retur, astfel că Simona nu a mai găsit claritate și a servit prea mult pe forhandul ei. Serena se aștepta și a pus-o sub presiune imediat după retur.

Apoi, au mai fost și alte momente cheie. În primul set, au fost mingi foarte aproape, care pentru Serena au intrat, pentru Simona, nu! Statistica a arătat la final o diferență de doar 6 puncte, deci oricare din acele mingi au avut o greutate foarte mare. 

În setul al doilea, Simona a avut de două ori break în față. Dacă ar fi consolidat, soarta setului doi ar fi decurs către Simona. Până la urmă, jocul mai exact al Serenei a făcut diferența”, a mai spus Efremov, la Digi Sport.

www.digisport.ro - sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines