Jump to content

[Sport] - Cine a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător de la EURO 2020


EVERLAST

Recommended Posts

EURO 2020 a ajuns la final, moment în care se acordă distincțiile pentru turneul final.

Quote

Imagine

Italia a câștigat Campionatul European datorită victoriei cu Anglia din finală, 3-2 la loviturile de departajare după 1-1 în timpul regulamentar de joc, și a dat și cel mai bun jucător al competiției, portarul Gianluigi Donnarumma. 

Pedri, cel mai bun tânăr jucător de la EURO 2020

Al doilea premiu individual acordat de UEFA la finalul EURO 2020 va ajunge, însă, în tabăra Spaniei, la Pedri, cel care a fost anunțat după finală drept cel mai bun tânăr jucător al Campionatului European.

Mijlocașul de doar 18 ani al Barcelonei a reușit un turneu final excelent, contribuind la parcursul până în semifinală al Spaniei, formație oprită chiar de câștigătoarea Italia, la loviturile de departajare.

Venit după întâiul sezon la Barcelona, unde a fost om de bază, Pedri a fost titular în toate cele șase meciuri ale Spaniei de la EURO 2020 și a absentat de pe gazon doar două minute, în finalul partidei cu Elveția din sferturi, când a fost înlocuit de Luis Enrique cu Rodri în minutul 119, înaintea loviturilor de departajare.

Luis Enrique, impresionat de Pedri

Pedri nu a reușit să marcheze sau să paseze decisiv la EURO 2020, însă a fost esențial în jocul Spaniei, iar după eliminarea cauzată de înfrângerea cu Italia la loviturile de departajare, a fost lăudat de Luis Enrique.

  • ”A observat cineva ce EURO a reușit un băiat de 18 ani numit Pedri? Nici măcar la 'don' Andres Iniesta nu am văzut așa ceva. Nu am văzut niciodată pe nimeni de 18 ani să reușească așa ceva la vreun Campionat European, Mondial sau la Jocurile Olimpice. Este ceva ce depășește sfera logicii”, declara Luis Enrique, după meciul cu Italia, în care Pedri a greșit doar două pase, deși a jucat 120 de minute.


                                                                                                    Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines