Jump to content

[Hardware] OnePlus Nord 2 5G vine cu MediaTek Dimensity 1200-AI


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

OnePlus-Nord-2-5G-x-MediaTek.jpg?resize=

După lansarea lui OnePlus Nord CE 5G (review aici), ne pregătim de Nord 2. Ei bine, astăzi am aflat că modelul va veni cu chipset-ul Dimensity 1200-AI.

Până acum, OnePlus a folosit doar chipset-uri de la Snapdragon, iar aceasta va fi prima colaborare între cele două companii. Dacă ar fi să mă pronunț, aș zice că MediaTek va rămâne furnizor pentru gama Nord, cea de midrange, iar Snapdragon va echipa flaghship-urile. Noul dispozitiv OnePlus Nord 2 5G va integra următoarele funcționalități avansate alimentate de AI: fotografiere asistată de AI pentru imagini mai bune, îmbunătățiri ale afișajului pentru o experiență de top, timpi de răspuns mai buni pentru sesiuni de gaming mai rapide și mai fluide și multe altele.

Pentru fotografii, AI Photo Enhancement este capabil să recunoască până la 22 de scenarii de fotografie diferite şi reglează automat tonurile de culoare şi contrastul pentru a asigura optimizarea fotografiilor la calitate maximă, chiar şi pe timp de noapte şi în alte medii cu lumină slabă. Pentru videoclipuri, funcţia AI Video Enhancement permite efecte HDR live în timp real pe durata înregistrării. Chipset-ul personalizat AI foloseşte tehnologia DOL-HDR pentru a îmbunătăţi calitatea imaginii, a ajuta înregistrarea şi a îmbunătăţi gama de culori şi precizia culorilor videoclipurilor.

Acest fapr permite obţinerea unor detalii mai bune ale umbrelor, păstrarea highlight-urilor şi la o gamă dinamică mai mare. Îmbunătăţirile esenţiale includ tehnologia AI Color Boost, care utilizează capabilităţile de înţelegere a contextului ale AI pentru a transforma automat gama dinamică standard (SDR) în HDR. AI Resolution Boost îmbunătăţeşte automat rezoluţia video la rezoluţie HD pe aplicaţiile populare de socializare.

Smart Ambient Display utilizează AI pentru a controla dinamic luminozitatea ecranului în funcţie de condiţiile de iluminare din jurul utilizatorilor şi a conţinutului afişat pe ecran, asigurând o experienţă de vizionare intuitivă şi confortabilă în orice moment. Pe lângă camera îmbunătăţiţă şi tehnologiile afişajului, flagship-ul MediaTek Dimensity 1200-AI oferă şi o experienţă de gaming superioară. Utilizatorii vor putea juca la o rată ridicată de refresh titluri precum Brawl Stars.

- Dacă ne uităm pe lista telefoanelor care vin deja echipate cu acest CPU, vedem destule modele din curtea OPPO sau Realme (adică, din același holding, ca și OnePlus):

  • Realme X7 Max 5G;
  • Oppo Reno 6 Pro;
  • Redmi K40 Gaming Edition;
  • Realme GT Neo Flash;
  • Realme GT Neo;

Puteți consulta review-urile lui Nord 5G (AC2003) și Nord N10 5G  și puteți folosi invitația de la noi, pentru a beneficia de 10 Euro reducere la accesorii, dacă doriți să comandați produse direct de pe site-ul OnePlus.

Sursa

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines