Jump to content

[Sport] - Cu cât este plătit Dinu Todoran ca să Facă Ce Spune Becali! Antrenorul, cel mai mic salariu din istoria roș-albaștrilor


EVERLAST

Recommended Posts

Dinu Todoran (42 de ani), protagonist în cea mai scurtă conferință de presă din istoria roș-albaștrilor, a subliniat, după meciul de la Botoșani, de joi, din prima etapă a campionatului, că nu mai trebuie întrebat niciodată despre schimbările care se fac în timpul meciului.

Quote

antrenament fcsb todoran1

Antrenorul care a recunoscut astfel că și-a asumat rolul de a face ce spune Becali, are parte de un salariu bun pentru România, dar cu mult sub cele pe care le-au avut alți antrenori din istoria roș-albaștrilor.

”Știți foarte bine cum se procedează la noi, n-are rost să ne mai întrebați de fiecare dată această întrebare”, a spus, un pic iritat, Todoran după meciul cu Botoșani.

Gigi Becali a spus ce salariu i-a dat lui Dinu Todoran

Gigi Becali a spus ce salariu i-a oferit lui Dinu Todoran, mult sub cel pe care i l-a propus lui Marius Șumudică, înainte ca acesta din urmă să se ducă la CFR Cluj.

”Eu eram nebun, am stat și m-am gândit de ce să dau 600.000 de euro lui Șumudică? Că el venea cu tot staff-ul și mă costa 600.000 de euro cu taxe cu tot. Așa, lui Todoran îi dau 60.000 de euro. De ce să dau 600.000 și să nu dau 60.000?”, spunea Gigi Becali în momentul în care a anunțat numirea antrenorului.

Tot 5.000 de euro pe lună primea și Bogdan Argeș Vintilă, numai că Becali i-a dublat salariu după ce a dus echipa în play-off. În schimb, Laurențiu Reghecampf a fost remunerat lunar cu 30.000 de euro pentru perioada prestată la FCSB.

                                                                                                     Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines