Jump to content

[Sport] - Cristiano Ronaldo versus Lionel Messi, prin ochii lui Pele! Pe cine a ales brazilianul: "A devenit un jucător grozav!"


EVERLAST

Recommended Posts

Pele (80 de ani) a acordat recent un interviu amplu în care, printre altele, a numit și o listă scurtă a celor mai buni fotbaliști din istorie, în opinia sa.

Quote

profimedia-0215157508

Totuși, realizatorii interviului nu s-au putut abține și i-au cerut, evident, să aleagă pe unul dintre Cristiano Ronaldo și Lionel Messi.

Cristiano Ronaldo, preferatul lui Pele în duelul cu Lionel Messi

Deși a fost depășit în urmă cu câteva luni de Cristiano Ronaldo la numărul golurilor marcate în competiții oficiale, Pele nu-i poartă pică portughezului și nu ratează nicio ocazie de a vorbi frumos despre acesta.

Deși consideră că în ultima vreme Lionel Messi este într-o formă mai bună, preferatul lui Pele în cea mai mare rivalitate a fotbalului modern rămâne Cristiano Ronaldo.

  • "Deși îl consider pe Messi cel mai bun în acest moment, îmi place foarte mult să-l urmăresc jucând pe Cristiano. A devenit un jucător grozav. Ca fani, suntem norocoși să îi avem pe cei doi luptându-se unul cu altul în fiecare săptămână. Este bine atât pentru fani, cât și pentru acest sport. S-ar putea să nu-i mai vedem duelându-se prea mult timp pe cei mai buni doi jucători ai acestei ere. Așadar, să ne bucurăm de ei cât putem.", a declarat Pele.

Pele nu a putut să numească un top 10 al celor mai buni fotbaliști din istorie

În același material, Pele a fost întrebat care sunt cei mai buni 10 jucători din istorie în opinia sa, însă acestuia i-a fost imposibil să numească doar atâția.

"O altă întrebare foarte dificilă. Ar fi zece doar pe vremea când am jucat eu. O să dau câteva nume pentru a vă răspunde la întrebare. Diego Maradona, Alfredo Di Stefano, Giovanni Trapattoni, Garrincha, Johan Cruyff, Franz Beckenbauer, Carlos Alberto, Zinedine Zidane, Ronaldo Nazario, Andres Iniesta... Astăzi suntem norocoși. Cristiano este grozav. Messi este incredibil. Viitorul arată strălucitor pentru Mbappe", a răspuns Pele.

                                                                                                     Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines