Jump to content

[Sport] - Borussia a cerut de la Chelsea o sumă imposibilă doar ca să nu-i trântească uşa în nas


EVERLAST

Recommended Posts

După ce l-a vândut pe Jadon Sancho la Manchester United cu 85 de milioane de euro, Borussia Dortmund n-ar vrea să-l dea şi pe Erling Haaland (20 de ani).

Quote

RB Leipzig v Borussia Dortmund - DFB Cup Final 2021

Chiar dacă anul viitor va fi nevoită să cedeze "doar" cu 75 de milioane de euro, conform înţelegerii cu Mino Raiola, impresarul fotbalistului, germanii vor să-l ţină pe Erling la echipă şi sezonul viitor.

Borussia vrea de la Chelsea cel puţin 175 de milioane de euro pentru Haaland

Aşa că după insistenţele clubului Chelsea a stabilit un preţ minim de 175 de milioane de euro pentru jucător, susţin cei de la Gazzetta dello Sport. Enorm, s-ar putea spune!

Este evident că într-o tranzacţie cu Raiola, este de aşteptat ca echipa care îl va lua pe Haaland în 2022 să nu plătească doar cele 75 de milioane pentru Dortmund, ci şi o extrasumă. Totuşi, 100 de milioane într-o perioadă în care niciun domeniu nu şi-a revenit cum trebuie după criza sanitară pare cam mult.

Însă pentru Roman Abramovich nimic nu este mult când îşi pune ceva în cap. A demonstrat-o anul trecut când i-a luat pe Werner şi pe Havertz cu 160 de milioane de euro.

Borussia a plătit pe Haaland la Salzburg 20 de milioane de euro, plus alte 20 de milioane comisioane

Când l-a cumpărat pe Haaland, Dortmund a plătit 20 de milioane de euro clubului RB Salzburg şi încă 20 de milioane comisioane agentului Raiola şi tatălui jucătorului, Alf-Inge Haaland.

Acum, pe lângă suma pe care o va încasa Dortmund, în discuţiile pe care Raiola le-a avut cu mai multe cluburi mari a cerut un comsion de 20 de milioane pentru el şi alte 20 de milioane pentru Haaland senior. În plus, un salariu de 30 de milioane pentru fotbalist.

                                                                                                     Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines