Jump to content

[Software] Tipuri de licențe Microsoft Office: cât costă și care sunt alternativele gratuite


AxBxNxHaLaB

Recommended Posts

Aplicațiile Word, Excel sau PowerPoint din cadrul suitei Microsoft Office sunt disponibile în prezent la prețuri accesibile, inclusiv pe baza unor abonamente lunare sau anuale.

O lungă perioadă de timp, software-ul pentru calculatoare a fost disponibil doar la prețuri prohibitive pentru utilizatorii casnici, care în mod natural au ales utilizarea unor versiuni piratate. Iar aici ne referim în special la sistemul de operare Windows, suita Microsoft Office, aplicația Adobe Photoshop sau orice antivirus renumit.

Cât costă Office?

office-1.jpg

Celebra suită de programe de tip Office poate fi cumpărată și în prezent “pe viață”, însă Microsoft a lansat și numeroase tipuri de abonamente cu plată anuală sau chiar lunară și cu numeroase servicii suplimentare incluse.

 

În prezent, cea mai nouă versiune a suitei de la Microsoft este Office 2016. Suita poate fi cumpărată “pe viață” printr-o achiziție unică și include 4 aplicații: editorul de texte Word, aplicația de calcul tabelar Excel, aplicația de prezentări PowerPoint și editorul de notițe OneNote. Pe site-ul oficial Office, pachetul Office 2016 disponibil “pe viață” costă 650 de lei, însă magazinele online oferă frecvent reduceri. De exemplu, același pachet poate fi cumpărat în prezent cu 630 de lei (prețul poate diferi în momentul în care accesezi pagina produsului).

Dacă alegi să cumperi de la magazinele online îți recomandăm să alegi varianta electronică, pentru că tot ce trebuie să faci este să descarci suita de pe internet și să introduci un cod de validare. În caz contrar va trebui să aștepți coletul curierului cu versiunea de retail a suitei office.

sursa:giz.ro

 

TS.ELDERS.RO - OLD.ELDERS.RO - IP : 93.114.82.77:27015

Pentru orice problema ma gasiti pe ts la canalu OLD cu numele : .S!ckBoY AxBxNxHaLaB  sau PM pe forum.

                                  

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines