Jump to content

[Sport] - Criza Barcelonei e atât de mare încât trebuie să se despartă de 9 jucători. Aceasta este "lista neagră"


EVERLAST

Recommended Posts

Din cauza pandemiei de coronavirus, problemele financiare ale Barcelonei sunt atât de mari încât e nevoie ca 9 jucători să plece cât mai repede, în această vară, până la finalul perioadei de mercato.

Barcelona trebuie să "scape" de 9 jucători în această vară

Quote

Barcelona, Spain. 04th Aug, 2019. FC Barcelona v Arsenal FC, of Joan Gamper Trophy. Camp Nou Stadium. Junior Firpo of FC Barcelona Credit: PRESSINPHOTO/Alamy Live News

Potrivit Sky Sports, pe lângă Griezmann, e nevoie ca Barcelona să de despartă și de Martin Braithwaite, Ousmane Dembele sau Philippe Coutinho, jucători cu salarii mari.

Jucătorul de care clubul dorește cel mai mult să scape este Antoine Griezmann. Atacantul de 30 de ani are cel mai mare salariu din club, după ce lui Messi i-a expirat contractul în vară.

Barcelona trebuie să achite 36 de milioane cu tot cu taxe pentru salariul său. În plus, Barca încă nu a semnat un nou contract cu Messi, deși starul argentinian este dispus să-și reducă salariul la mai puțin de jumătate.

  • 120 de milioane de euro a plătit Barcelona pentru Griezmann în urmă cu doi ani, așa că francezul este în acest moment investiția cea mai costisitoare a catalanilor, pe lângă salariul său. Atacantul este al cincilea transfer din toate timpurile în ceea ce privește suma plătită.

Griezmann are cel mai mare salariu de la Barcelona

Pe lângă Griezmann, Barcelona e convinsă că poate lua bani buni și pe Martin Braitwhaite, a cărui valoare a crescut mult, mai ales după performanța avută cu naționala Danemarcei la EURO 2020. 18 milioane de euro le-au plătit catalanii celor de la Leganes în februarie 2020.

Barca trebuie să scape și de Miralem Pjanic și, deși s-a vorbit despre o posibilă revenire a sa la Juventus, italienii nu sunt interesați.

Ousmane Dembele, Clement Lenglet și Umtiti sunt și ei pe lista neagră. Catalanii sunt dispuși să-i vândă, să-i împrumute sau să-i dea la schimb cu jucători cu salarii mai mici.

Nu mai sunt doriți nici portarul Neto, Emerson și Moussa Wague.

Oficialii clubului au extrem de mult de lucru în această vară și, pe lângă plecările jucătorilor menționați, sunt acum concentrați și pe reducerea salariilor unor veterani, precum Gerard Pique, Sergio Busquets, Jordi Alba și Sergi Roberto.

Doar în aceste condiții clubul poate echilibra balanța financiară.

                                                                                                 Sursa

                          x2.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines